Előfizetői tartalom

Új magyar sikertörténet hódítaná meg Dél-Amerikát és Afrikát

Portfolio
Egy nagyobb vállalat több százezer, de akár több millió számlát is kaphat egy évben, amit manuálisan feldolgozni körülményes és drága folyamat. Ennek megkönnyítésében segít egy magyar startup, amely mesterséges intelligenciával hamarosan már egy egész cég komplett papírmunkáját képes lesz átvenni. A technológia kapós, a Doqsys nevű vállalat számos helyi és nemzetközi SSC munkájában segít, de tervben van afrikai és dél-amerikai expanzió is.

Hatalmas összegeket spórol a magyar IT-cégA budapesti székhelyű, gödöllői feldolgozóközponttal működő Doqsys (hivatalosan DOQSYS Business Solutions Zrt.) 2005-ben alapult, informatikai rendszerintegrátorként a vállalati beszerzés és a számlafeldolgozás területén dolgoznak. Bár informatikai vállalatról van szó, ügyfeleiknek nemcsak a szoftvereiket értékesítik, hanem komplett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés