Előfizetői tartalom

Új vezérigazgatót nevezett ki az MVM

Portfolio
Az MVM Csoport stratégiájának hatékonyabb megvalósítása érdekében szétválik az MVM Zrt. elnök-vezérigazgatói pozíciója. A mai naptól Csiba Péter az MVM Zrt. Igazgatóságának elnökeként folytatja munkáját, míg dr. Zsuga János korábbi termelési és műszaki vezérigazgató-helyettes az MVM Zrt. vezérigazgatójaként felel a társaság operatív irányításáért - jelentette be az MVM.

Csiba Péter elnöki pozíciójában nagyobb figyelmet tud szentelni az MVM Csoport nemzetközi terjeszkedésére, a társaságcsoport nemzetközi szerződéseinek továbbfejlesztésére, ugyanakkor továbbra is ő képviseli az MVM-et a legfontosabb hazai és külföldi szakmai szervezetekben. A vezérigazgatói pozícióban Zsuga János felügyeli az MVM Csoport portfólióját, illetve gondoskodik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés