Új vezető a Mol hazai szénhidrogén-termelési üzletága élén

2017. október 12. 17:09    
nyomtatás
 
Marton Zsombor 2017. október 1-jétől a Mol Magyarország Kutatás-Termelés üzletág igazgatója.

Kereskedés Mol-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Marton Zsombor a jövőben a hazai Kutatás-Termelés üzletág igazgatójaként a hazai szénhidrogén-termelés szinten tartásán túl az innovatív, értékteremtő és hatékonyságnövelő lehetőségek megteremtésére fókuszál a magyar szénhidrogén-kutatás és -termelés hosszú tavú jövőjének fenntartása érdekében - közölte a Mol.

A szakember karrierje során jelentős iparági tapasztalatot szerzett projektmenedzsment területen több kiemelt beruházás megvalósításának keretében. Két évet töltött Irak Kurdisztán régiójában, ahol a Mol-csoport helyi leányvállalatának pénzügyi igazgatói és helyettes ügyvezetői feladatait látta el. Hazatérése után 2015-től a Mol Magyarországi CFO-jaként a hazai pénzügyi működés irányítása mellett részt vett a Mol 2030 stratégiáját támogató transzformációs projektek kialakításában is.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium