Új virtuális valóság szemüveggel támad a Facebook

2017. október 11. 20:43    
nyomtatás
 
  • Hamarosan bemutat egy új virtuális valóság szemüveget a Facebook
  • A szemüveg jóval olcsóbb lesz, mint a korábbi modellek


Kereskedés Alphabet-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Mark Zuckerberg egy konferencián ma arról beszélt, hogy a Facebook nemsokára bemutat egy új virtuális valóság szemüveget, ami nagyban különbözik majd minden olyan kütyütől, amely már a piacon van.

Az új szemüveg működtetéséhez ugyanis sem számítógépre, sem mobiltelefonra nem lesz szükség, így a működési elve alaposan eltér az Oculus Rifttől, amelyt az az Oculus gyárt, amelyet 2014-ben megvett a Facebook, de más lesz a szemüveg, mint a HTC Vive és a Google Daydream.

Az Oculus Go értékesítését jövőre kezdik meg, az amerikai ára 199 dollár lehet, vagyis jóval olcsóbb, mint a már piacon lévő 499 dolláros Oculus Rifté, amelynek az árát most 399 dollárra csökkentik.

Új virtuális valóság szemüveggel támad a Facebook

Oculus, Fotó: Shutterstock

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium