Előfizetői tartalom

Új csúcson a Microsoft

Portfolio
A gyors növekedést mutató cloud-üzletágnak köszönhetően a vártnál jobb negyedéves eredményekről számolt be a Microsoft a lezárt negyedévre tegnap esti gyorsjelentésében. A cég stagnálása miatt aggódó befektetőket megnyugtatta, hogy talált egy területet, ami a növekedés alappillére lehet, ez pedig új történelmi csúcsra küldte a Microsoft árfolyamát a nyitás előtti kereskedésben.

A gyorsjelentés főbb pontjai: 24,7 milliárd dolláros bevételt ért el a Microsoft az április-júniusi negyedévben, ami 9 százalékos növekedésnek felel meg az előző év azonos negyedévéhez képest az elemzői várakozásokat kismértékben felülmúlta a negyedéves bevétel, a konszenzus alapján 24,27 milliárd dollárt vártak a piacok nettó eredménye megduplázódott az előző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés