Új csúcson járt a Nasdaq Percről-percre

2017. március 17. 21:07    
nyomtatás
 
Eseménytelen kereskedés jellemezte az amerikai tőzsdét a hét utolsó kereskedési napján, alig mozdultak a vezető indexek.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Vegyes lett a zárás 2017.03.17 21:07

Vegyes elmozdulásokkal zárták a pénteki kereskedést a vezető amerikai indexek, a Dow és az S&P 500 0,1 százalékot esett, a Nasdaq pedig minimális, 1 pontnál kisebb emelkedéssel fejezte be a napot.

Ezzel a Nasdaq a héten 0,7 százalékot emelkedett, a S&P 500 0,1 a Dow pedig 0,1 százalékot erősödött a múlt pénteki zárószinthez képest.

Új csúcson a Nasdaq 2017.03.17 20:10

Szűk sávban mozognak a hét utolsó kereskedési napján a vezető amerikai indexek, a Dow, a Nasdaq és az S&P 500 minimális, 0,1 százalékos erősödést mutat a záráshoz közeledve. A Nasdaq indexnek ez is elég volt ahhoz, hogy új történelmi csúcsot üssön.

Az egyes szektorok közül a közszolgáltatók és az ipari vállalatok részvényei húzzák felfelé az indexeket, viszont a pénzügyi cégek és az egészségügyi szektor alulteljesítő. Az Amgen árfolyama több mint 6 százalékot esett azt követően, hogy csalódást keltő eredményeket közölt az egyik fejlesztés alatt álló koleszterincsökkentő gyógyszerének tesztjeiről.

Új csúcson a Nasdaq

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium