Új csúcson zárt a Nasdaq Percről-percre

2017. április 20. 22:03    
nyomtatás
 
Negyedéves gyorsjelentések körül forgott csütörtökön a kereskedés az amerikai tőzsdén és kifejezetten jó volt a hangulat, a vezető részvényindexek közel 1 százalékot erősödtek.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Új csúcson a Nasdaq 2017.04.20 22:03

Kitartottak a zárásig a pluszok, a Dow 170 pontos erősödéssel fejezte be a napot, a Nasdaq pedig 0,9 százalékot emelkedett, amivel új csúcson zárt.

Alig van eső részvény a Dow indexben 2017.04.20 21:27

Alig van eső részvény a Dow indexben, a leggyengébb teljesítményt a Verizon papírjai mutatják a gyorsjelentés után.

Szárnyal a Dow 2017.04.20 20:33

A záráshoz közeledve sem lankad az amerikai befektetők lelkesedése, a Dow 200 pontos pluszban tartózkodik, ami 1 százalékos emelkedésnek felel meg.

Gond van a Teslákkal - Brutális visszahívást jelentettek be 2017.04.20 19:44

Jelentős visszahívást jelentett be a Tesla: összesen 53 ezer darab autót hívnak vissza a rögzítőfékek esetleges hibája miatt. A Tesla részvényei estek a hírre.

tovább a cikkhez...

Sokat köszönhet ma a Dow az AmExnek 2017.04.20 19:14

A Dow 170 pontos pluszban tartózkodik, amiből jelentős részt, közel 30 pontot ad az American Express árfolyamának emelkedése. A kártyatársaság részvényei 5,5 százalékkal értékelődtek fel, miután közzétette első negyedéves eredményeit. A január-márciusi időszakot 7,9 milliárd dolláros bevétellel zárta a várt 7,8 milliárd dollár helyett, egy részvényre jutó eredménye pedig 1,34 dollár lett, szintén az elemzői konszenzust felülmúló.

Sokat köszönhet ma a Dow az AmExnek

Azonban nem minden vállalati gyorsjelentés sikerült jól. A Verizon árfolyama 1 százalékot esett, miután az amerikai távközlési óriás arról számolt be, hogy mobil előfizetőket vesztett és a negyedéves egy részvényre jutó eredmény is elmaradt egy centtel az elemzői konszenzustól.

Sokat köszönhet ma a Dow az AmExnek

Elsősorban a negyedéves vállalati eredményekre figyelnek ma a befektetők, de voltak amerikai makroadatok is, amelyek felemásra sikerültek. A munkanélküli segélykérelmek száma a vártnál nagyobb mértékben nőtt a múlt héten (244 ezer fővel), viszont a konjunktúra előrejelzésére szolgáló leading indicators a konszenzust felülmúló volt.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium