Előfizetői tartalom

Új szegmensben erősít a Rába

Portfolio
Az eddig jellemzően építőipari járműgyártó vállalatok megrendeléseit teljesítő Rába új szegmensben vetette meg a lábát. Ezúttal a speciális tehergépjárműveket gyártó Rheinmetall MAN Military Vehicles (RMMV) bécsi leányvállalata számára szállít hegesztett járműszerkezeteket - áll a cég közleményében. A megrendelések összértéke 4 év alatt elérheti a 10 millió eurót.

A két fél együttműködése 2015-ben vette kezdetét, az akkori sikeres mintagyártásokat követően az idei évben már a termékek sorozatgyártására kapott megbízást a Rába. A napokban aláírt szerződés értelmében a vállalat 2020-ig hegesztett járműalkatrészeket gyárt és szállít partnere részére, melyből a 2017. évre előre jelzett és megrendelt termékmennyiség több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés