Előfizetői tartalom

Új tagokkal bővül a BUX

Portfolio
Három új részvénnyel bővül a BUX index, április 2-ától az ANY Biztonsági Nyomda, a Danubius és a Rába is indextag lesz, az Est Media viszont kikerül a benchmarkból, áll a BÉT közleményében. Az indexkosár új összetétele nem meglepetés, mint arról március eleji elemzésünkben már beszámoltunk, az indextagsághoz szükséges feltételek vizsgálata alapján nagy valószínűséggel a Danubius, a Nyomda és a Rába lehet új BUX indextag.

Itt vannak az új indextagok A BÉT szokásos tavaszi index-felülvizsgálatát követően április 2-ától az ANY Biztonsági Nyomda, a Danubius és a Rába is indextag lesz a BUX-ban, míg az Est Media kikerül a benchmarkból. A mostani 11 helyett tehát 13 tagú lesz a BUX. Április 2-tól a következő 13 részvény szerepel a BUX indexben: ANY Biztonsági Nyomda, Appeninn, CIG Pannónia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés