Előfizetői tartalom

Új tagokkal bővülhet a BUX

Portfolio
A napokban teheti közzé a Budapesti Értéktőzsde a soron következő hat hónapra vonatkozó BUX-kosár összetételét. Az alábbi cikkünkben annak jártunk utána, hogy mire számíthatunk a BÉT bejelentése kapcsán. Decemberben az E-Star kiesése miatt 11 tagúra redukálódott "elit" csoportban a 2013. február 1-je óta hatályos új BUX-jegyzőkönyvben bekövetkező módosítások miatt több változásra is sor kerülhet. Az Est Media elvesztheti a tagságát, míg a Danubiust, a Rábát és Nyomdást az újonnan érkezők között találhatjuk.

Kiesett az E-Star A BUX-kosárban jelenleg 11 társaság szerepel, miután az E-Star kikerült a hazai elit klubból, azt követően, hogy a társaság december elején csődvédelembe menekült. Mivel a BÉT szabályzata értelmében a minimális tagok száma 12, így vélhetően márciusban új taggal (tagokkal) növekszik az indexet alkotó vállalatok száma. De hogy is zajlik a BUX-kosár felülvizsgálata...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés