Előfizetői tartalom

Újabb japán beruházások indulhatnak Magyarországon?

Portfolio
Újabb japán beruházások indulhatnak Magyarországon, a már megtelepedett cégek újrabefektetéseinek, részint új vállalatok megjelenésének köszönhetően, miután Becsey Zsolt külgazdasági államtitkár több japán nagyvállalattal, állami és szövetségi vezetővel tárgyalt az elmúlt napokban Japánban - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az MTI-vel.

Becsey Zsolt találkozott a Suzuki Tosihiróval, a Suzuki Co. vezetőjével, aki jelezte, hogy Magyarországon nem terveznek további leépítéseket, sőt újabb fejlesztések várhatóak. Az államtitkár tárgyalást folytatott a Japán Gyáriparosok Szövetségének vezetőivel, továbbá a Mitsubishi Heavy Industries, az Asahi Glass, a Bridgestone és az Ibiden vezetőivel. A tárgyalópartnerek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés