Előfizetői tartalom

Újabb kamiongyártót kebelezhet be a Volkswagen

Portfolio
Úgy néz ki, hogy a Volkswagen ezúttal is eléri célját, és az MAN után sikerül teljes egészében a vállalatcsoportba olvasztania a svéd Scaniát is. Az egyik nagytulajdonos ugyanis jelezte, hogy értékesíti meglévő Scania-részvényeit a németeknek, akiknek ezzel rendelkezésre áll majd a kiszorításhoz szükséges mennyiség - írja a Reuters.

Türelem Scaniát terem A Volkswagen május 16-ig hosszabbította meg a Scania kivásárlására tett ajánlatát, ugyanis a kiszorításhoz legkevesebb 90 százalékos részesedési arány kellett volna, de csak 88,5 százalékkal rendelkezett. A németek kitartását siker koronázhatja, ugyanis az egyik nagytulajdonos, az Alecta, aki 2,04 százalékos részesedéssel rendelkezik a Scaniában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés