Előfizetői tartalom

Újra lehet jelentkezni a BÉT Elite programjára

Portfolio
Újra jelentkezhetnek a vállalatfinanszírozási és menedzsment tudást, valamint nemzetközi üzleti kapcsolatokat kereső magyar középvállalatok a Londoni Tőzsdecsoport és a Budapesti Értéktőzsde ELITE Programjára. A képzésen már 12 magyar cég vesz részt; a globális közösséget 33 országból több mint 900 vállalat alkotja. Októberben a BÉT partnereivel roadshow-t is szervez a program bemutatására.

Elindult a jelentkezés az ELITE Program 2018 őszi körére. A Londoni Tőzsdecsoport leányvállalataként működő ELITE S.p.A. vállalatfejlesztési programját 2016 év végén hozta Magyarországra és egészítette ki hazai sajátosságokkal a Budapesti Értéktőzsde. Azóta összesen 12 magyar középvállalat, legutóbb 2018 tavaszán az AgriCorn, a Chemark és az Első Pesti Malom kezdte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés