Előfizetői tartalom

Utánajártunk, milyen hatással lehet Trump reformja a Richterre (kor.)

Kovács Ádám
Az amerikai elnökválasztási csata egyik legfontosabb témája volt az egészségügyi, amely most ismét a felszínre került, mikor Donald Trump bejelentette, hogy leszámolni készül a jelenlegi Obamacare-nek nevezett egészségügyi rendszerrel. A tervezett változtatások a gyógyszeripari vállalatokra is jelentős hatással lehetnek. Ennek kapcsán megnéztük, hogy Trump terve hogyan hathat a Richterre, mivel a hazai gyógyszeripari cég bevételeinek jelentős része származhat az Egyesült Államokból a jövőben.

Trump leszámol az Obamacare-relMár az amerikai elnökválasztási küzdelem alatt is fontos téma volt az egészségügy, ott is főként a gyógyszeripari vállalatok helytelen árazási szokásai kerültek előtérbe, amire nem meglepő módon érzékenyen reagáltak a gyógyszeripari, azon belül is a biotech cégek részvényárfolyamai. Most újra előkerült a téma, tegnap Donald Trump a kongresszusi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés