FONTOS Gulyás Gergely: a kormány bepereli a Spar-t, azt is megtudtuk, miért
 
Előfizetői tartalom

Közel a feltámadás a kötvénypiacon

Portfolio
A kamatemelési bizonytalanságok miatt visszaesés volt megfigyelhető a maláj vállalati kötvénypiacon az első félév során, a RAM Ratings szerint viszont a második negyedév sokkal jobb lesz. Többek között a vártnál gyorsabb gazdasági növekedés ösztönözheti a vállalatokat, hogy új kötvényekkel jelenjenek meg, a kilátások pedig ennek megfelelően kedvezőek - írja a Borneo Post.

A maláj vállalti kötvénypiacon az év első felében összességében 42,2 milliárd maláj ringgit értékben bocsátottak ki kötvényeket, amely éves alapon megközelítőleg 5%-os visszaesésnek felelt meg. A kibocsátások nagyobb része sukuk kötvényekhez kötődött, a papírok 55%-a az iszlám jog szerint került a piacra. A kibocsátott kötvények 88%-a egy friss hitelminősítői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés