Előfizetői tartalom

Valóra válhat az autógyártók rémálma - Bajban az Opel és a Ford

Az orosz-ukrán konfliktus eszkalálódásával párhuzamosan zuhannak az új autó eladások Oroszországban. Az elmúlt hónapokban látott visszaesés viszont csak bemelegítés volt ahhoz képest, ami az év második felében várható az eladások területén abban az esetben, hogyha a legnépszerűbb orosz márka, az AvtoVAZ vezérének jóslata valóra válik. Bo Andersson várakozásai szerint idén 20 százalékkal kevesebb autót értékesíthetnek az országban, ami igazi érvágás lenne sok gyártó számára.

Egyre nagyobb bajban az orosz autópiac A 2008-as válság hatására az orosz autópiac drasztikus visszaesést szenvedett el, 2010-től kezdve viszont minden a növekedésről szólt egészen 2012-ig, amikor az értékesítések elérték csúcspontjukat. Ezt követően viszont váratlan fordulat következett be, 2013-ban több mint 5 százalékkal estek vissza az eladások. A vezető autógyártók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés