FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Változtatna a rezsiszámlán az állami közműcég

Portfolio
Ez az első olyan év amikor az egész csoport nyereséges volt, ám csak 2018 lesz az első, teljes év, amikor is az egész vertikum csaknem 600 milliárd forint árbevételt érhet el - mondta el Kóbor György, az NKM Nemzeti Közművek Zrt. elnök-vezérigazgatója a Világgazdaságnak. Az egyebek mellett az e-ügyintézésben várható változásokon túl a társaságnál javaslatot tennének a döntéshozók felé arról, hogy a számlakép jobban igazodjon az ügyfelek elvárásaihoz.

Az interjú további érdekesebb pontjai: Az Égáz-Dégáz Földgázszolgáltató Zrt.-ért fizetett ár nem nyilvános, de abban igyekezték érvényesíteni, hogy az előző tulajdonos Kóbor szerint "karbantartáson, beruházáson felül az utóbbi években visszafogottan költött az Égáz-Dégázra". Az Égáz-Dégáznál eddig évi 4-4,5 milliárd forintot költöttek beruházásra, az NKM-nek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés