Előfizetői tartalom

Van egy biztos módja, hogy pár száz dollárból milliomosok legyünk

Portfolio
Sokan azt gondolják, hogy az osztalékpapírok túlárazottak. De a nagy guruk szeretik őket, hiszen általában stabil, egészséges cégek fizetnek osztalékot és rossz tőzsdei környezetben biztos, rendszeres hozamot jelentenek a befektetőknek. Lassú, de biztos gazdagodást ígérve - írja az Abbott Laboratories vezérigazgatója a CNBC-n megjelenő cikkében, az osztalékpapírok mellett érvelve.

Grace Groner egy egyszerű titkárnőként kezdte karrierjét az Abbott Laboratioriesnál 80 évvel ezelőtt. Amikor négy éve dolgozott, vásárolt három darabot a vállalat részvényeiből, 200 dolláros árfolyamon, amelyeket megtartott egészen élete végéig (2010-ben hunyt el). Csak ez a három részvény multimilliomossá tette a hölgyet, nagyrészt az osztaléknak köszönhetően - hívja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés