Előfizetői tartalom

Van egy hely, ahol ha akarnál, se tudnál ingatlant bérelni

Portfolio
Újabb rendkívül erős negyedévet zárt a Graphisoft Park. A társaság ismét rekord negyedéves árbevételről számolt be, miután a kihasználtság új csúcsra emelkedett. Bár a menedzsment idén a fejlesztések miatt jelentkező bontásokkal kapcsolatban egyszeri, 500 ezer eurós leírással számol, a folyó évben összességében tovább javuló eredményességet prognosztizálnak. A Park részvényárfolyama bár az utóbbi hónapokban sokat emelkedett, a részvények még mindig nem tűnnek drágának.

A szerdai piaczárást követően jelentett a Graphisoft Park, mely ezúttal is igen jó negyedévet zárt. A Park árbevétele az egy évvel korábbi időszakhoz képest 24%-kal 2,4 millió euróra emelkedett, ez pedig új történelmi csúcsot jelent.Az árbevétel jelentős növekedésének oka részben a bázishoz képest 16%ponttal 96%-ra emelkedő kihasználtság (13%-kal növelte az árbevételt)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés