Előfizetői tartalom

Itt a lista az eladásra szánt Hunguest Hotelekről

Portfolio
Nyár végéig a Jászai Gellért által elnökölt Konzum-csoport kezelésébe kerülhet tizenhárom Hunguest Hotels-szálloda, ha erre addig a versenyhivatal és a hitelezők rábólintanak - számolt be róla múlt héten a Világgazdaság. Ennek kapcsán megnéztük, hogy mely szállodákról is van pontosan szó, mekkora méretűek és hol helyezkednek el.

A Hunguest Hotels tizenhárom szállodájának tulajdonosváltása már a célegyenesben van, miután lezárult az áprilisban kezdődött átvilágítás. Ezek után, a hírek szerint a pécsi Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. elnökévé megválasztott Jászai Gellért által vezetett Konzum-csoport kezelésébe kerülhetnek át a szállodák. Noha a cég ezt nem erősítette meg, de nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés