FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

Varsóban népszerűsítik a magyar tőzsdét

Portfolio
A Budapesti Értéktőzsde ma Varsóban népszerűsíti a hazai tőzsdei befektetési lehetőségeket. A Magyar Napon (Hungarian Day) a nemzetközi, elsősorban lengyel, intézményi befektetők megismerhetik a BÉT-en elérhető vállalatokat és személyes találkozók keretében öt magyar tőzsdei cég vezetőjével is megbeszéléseket folytatnak majd.

A Budapesti Értéktőzsde és a Wood & Company által első ízben, Varsóban megrendezett Hungarian Day elsődleges célja, hogy a magyar piacon már eddig is aktív lengyel befektetők megbeszéléseket folytathassanak általuk már ismert vállalatokkal és újabb magyar tőzsdei cégekkel is találkozhatnak. A lengyel intézményi befektetők a régiós közelségük miatt hagyományosan jól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés