Előfizetői tartalom

"Véget ért a világvége" (Nomura)

Portfolio
"Véget ért a világvége" - fejtik ki véleményüket a Nomura stratégái 2014-es stratégiájukban. A részvénypiacokkal kapcsolatban optimisták az elemzők, 10% feletti emelkedést jósolnak a globális indexre. Az egyes szektorok közül a ciklikus részvények az elemzők kedvencei, míg a régiók közül Európát, Japánt és a fejlődő Ázsiát javasolja felülsúlyozásra a Nomura. Kínában lassulást várnak, az Egyesült Államokban pedig nyomás alá kerülhetnek a profit marginok.

Véget ért a Globális Pénzügyi Válság - kezdik 2014-es részvénypiaci stratégiájukat a Nomura elemzői. Az amerikai ingatlanpiac talpra állt, az amerikai háztartások mérlege helyrebillent, Kínában strukturális reformok készülődnek, Európa pedig ismét a növekedés útjára lépett. A stratégák szerint jövőre már nem a makrogazdasági kockázatok fogják dominálni a részvénypiaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés