Előfizetői tartalom

Végre rájött a Tesla, hogy lehet pénzt keresni

Portfolio
A Tesla az elmúlt tíz évben már operatív szinten is veszteséges volt, ráadásul a Morgan Stanley szerint olyan időszak jön, amikor csak autók eladásán nem lehet majd sok pénzt keresni, ezrt is van szükség olyan extra szolgáltatásokra, mint a streaming zene- és egyéb tartalomszolgáltatások, amibe most a Tesla belevágna. A Morgan Stanley elemzője szerint a Tesla nem várja feltett kézzel, hogy az autókat is meghódítsa szolgáltatásaival a Google, az Apple vagy a Netflix.

A Tesla néhány napja jelentette be, hogy streaming zeneszolgáltatást indít, ami első hallásra meghökkentő volt, a Morgan Stanley elemzője, a Teslát évekig egekig magasztaló, mostanra azonban kicsit borúlátóbbá váló Adam Jonas azonban most egy elemzésben írta meg a megfejtést: A Tesla gyakorlatilag fedezi magát az autóipari lejtmenettel szemben A zene- és egyéb tartalomszolgáltatással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés