Előfizetői tartalom

Vegyél Bitcoint, mert olcsó! Higgy nekem!

Portfolio
A német internetes vállalkozó, a Megaupload megalkotója 1 évvel szabadulása után máris keresi a bajt, és új internetes fájlmegosztó honlapot készül nyitni. Az elcsepegtetett információmorzsákból úgy tűnik, hogy Bitcoin alapú lesz a fizetés, továbbá felhívja rá a figyelmet, hogy még most vegyünk Bitcoint, amíg az új honlap az egekbe nem nyomja az internetes valuta árfolyamát.

A botrányairól híres internetes vállalkozó Kim Dotcom múlt hónapban írt bejegyzése alapján újra készül indítani a Megaupload internetes fájlmegosztót, miután a hatóságok hosszú huzavona után 2012-ben lezárták a honlapot. Úgy tűnik az Új-Zélandon élő német - finn üzletember kedvét az illegális fájlmegosztás miatti 4 év börtön se vette el az újrakezdéstől, múlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés