Előfizetői tartalom

Vérengzés a Continental piacán: 14 százalékot zuhant az árfolyam

Portfolio
Szerdán a Continental menedzsmentje visszavágta az árbevételre és profitmarzsra vonatkozó várakozását. A német autóipari beszállító a korábbi várakozásaitól elmaradó árbevétellel, a magasabb költségeivel és garanciális követelések megjelenésével indokolta a lépését. A befektetők büntetik a cég részvényeit, közel 14 százalékot zuhant az árfolyamuk.

A Continental legfrissebb várakozásai szerint idén 46 milliárd eurós árbevételt érhet el, míg az egyszeri tételektől tisztított üzemi marzsa 9 százalék közelében alakulhat majd. Korábban 47 milliárd eurós árbevételt és 10 százalékos egyszeri tételektől tisztított üzemi marzsot várt a cég menedzsmentje. A korábbi várakozásoktól elmaradó árbevételt részben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés