FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Vérengzés a kriptopénzeknél

Portfolio
Múlt héten igazi vérengzés kezdődött a kriptopénzek piacán, miután a kínai jegybank bejelentette, hogy azonnali hatállyal valamennyi valuta/token kibocsátási tevékenységét be kell szüntetni, mivel komoly veszélyt jelentenek a pénzügyi rendszerre. Azóta azonban nem fejezték be piaci szereplők a kriptopiac püfölését, egyre több negatív hangvételű bejelentés és vélemény látott azóta napvilágot, amely mind negatívan hatással volt a digitális valuták árfolyamára. Az alábbiakban az elmúlt bő egy hét eseményeit foglaltuk össze.

Kína betiltotta az ICO-katA kínai kormánynál múlt hét kedden telt be a pohár, és hét kínai intézmény (többek között a People Bank of China, a kínai tőzsdefelügyelet, a kínai bankfelügyelet, a kínai biztosítói felügyelet) kiadott egy közös közleményt a nyilvános érme kibocsátásokról, amelynek a legfontosabb gondolatai a következők voltak: Valamennyi valuta/token...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés