Előfizetői tartalom

Vétlen áldozat a Masterplast az áfacsalásban

Portfolio
Mint arról a Portfolio is beszámolt, a Masterplasttal kapcsolatban felmerült a gyanú, hogy a vállalat jogosulatlanul csökkentette áfabefizetési kötelezettségét, mellyel közel 270 millió forint kárt okozhatott az állami költségvetésnek. Akkor a Masterplast közleményben jelezte, hogy értetlenül állnak az üggyel kapcsolatban megjelentek előtt, a cég vezetője a Figyelőben megjelent összefoglalóban pedig vétlen áldozatként írja le a Masterplastot.

Réti László, a Masterplast jogi képviselője elmondta már két közokirat is született arról, hogy ami a gyanúsítás szerint történt, az a társaság vezetőinek tudta nélkül történt. Réti azt is hozzátette, hogy míg a SteelBet Zrt. számláit (a Masterplast számára a betonacélt értékesítő cég) a NAV zárolta, addig a Masterplast számláit nem. Mindez pedig szintén arra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés