Előfizetői tartalom

Óriási szükség van a sikertörténetekre

Portfolio
Komoly fejlődésen ment keresztül a hazai startup ökoszisztéma, egyre több olyan magyar vállalat van, amely nemzetközi szinten is meg tudja vetni a lábát. A kockázati tőkések is látnak lehetőséget a piacon, azonban körültekintőnek kell lenni. A PortfoLion már szinte minden kihelyezhető pénzről döntést hozott, a céljuk az, hogy szakmai befektetők vásárolják meg a cégeiket, de ennek még most nincs aktualitása - fejtette ki véleményét Molnár András, a PortfoLion vezérigazgató-helyettese a Portfolio.hu-nak adott interjújában.

2010 óta rengeteg dolog történt a startup ökoszisztéma kialakításában, a nagyon sok rendezvény és akszelerátor program is utal erre, miközben befektetői oldalról azt tapasztalják, hogy egyértelműen növekszik a vállalkozói hajlam. Nagyon örülnek annak a PortfoLionnál, hogy a nemzetközi porondon is sikeres vállalatok tudnak kinőni a magyar piacról, és hasonlóan fontos, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés