Előfizetői tartalom

Villám és mennydörgés! - Megérkezett a régóta várt piaci vihar?

Portfolio
Donald Trump megválasztása óta rendületlenül erősödnek az amerikai tőzsdék, egyik csúcs követte a másikat, a befektetők ugyanis elhitték, az új elnök gazdaságélénkítő lépései könnyedén megvalósíthatók. Most azonban úgy tűnik, az ígéretek már nem elegek ahhoz, hogy tovább emelkedjen Amerika, a befektetők elkezdtek aggódni amiatt, hogy a gyakorlatban Trump keresztül tudja-e vinni akaratát, ami több piaci szereplő szerint egy nagyobb korrekcióhoz vezethet.

Trump ígéreteire ugrott a piacAz elmúlt hónapokban döntően Donald Trump frissen megválasztott amerikai elnök gazdaságpolitikája mozgatta meg a piaci szereplők fantáziáját, és fűtötte a Trump-ralit. Amikor az elnök rendkívüli adóterveiről vagy nagyszabású beruházási programjáról beszélt, igazából semmi konkrétumot nem mondott, a befektetők mégis lecsaptak ezekre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés