Előfizetői tartalom

Kipukkant az E-Star - Lesz-e feltámadás?

Sándor Dávid
Annak ellenére, hogy nagy változásokon ment keresztül az E-Star az utóbbi két évben, az árfolyam a már 2008-ban is megjárt szinteken tartózkodik. A jelentős növekedés közepette sebeket is szerzett a vállalat, így hiába a nyomott árszint, a menedzsment profit warningja után a papírok korábban megfigyelhető jelentős alulértékeltsége eltűnt (legalábbis amennyiben a jövő évre megfogalmazott eredményvárakozást vesszük alapul). Összegyűjtöttük azokat a legfontosabb pozitív és negatív irányú változásokat, melyeken az utóbbi három évben átesett a társaság.

Hova jutott a vállalat három év alatt?. Míg a 2009-es válság mélypontjáról a tavaszi csúcsokig több mint tízszeresére emelkedett az E-Star részvények árfolyama, a 12 000 forintos magasságokból pár hónap leforgása alatt feleződött a papír. Technikai szemmel érdekes szintekhez érkeztünk, hiszen 2008-ban, majd 2010-ben is sokat időzött az árfolyam az 5600-5700 forint körüli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés