Előfizetői tartalom

Mi történik az E-Starral a román és lengyel piacon?

Portfolio
Jelentős árfolyamesést mutatott az utóbbi napokban az E-Star árfolyama, az eladói nyomás a lengyel akvizíció bejelentését követően bontakozott ki. Kassai Ákost, az E-Star vezérigazgatóját a lengyel piacon rejlő lehetőségekről, a finanszírozási források megteremtésének mikéntjéről, esetleges újabb projektek megszerzéséről és a román visszacsatlakozások alakulásáról kérdeztük.

Portfolio.hu: A lengyel akvizíciót követően megtört a részvényár emelkedése, egyesek egyfajta bújtatott romániai profit warningra hívták fel a figyelmet. Mi történt a romániai piacon? Kassai Ákos: Minden tőzsdei szereplőnek olyan profit warningot kívánok, mint amilyen az E-Staré: a korábbi 2011-es, 2,9 milliárd forintos EBITDA előrejelzésünket 3,5 milliárd forintra emeltük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés