Előfizetői tartalom

Napenergiacégbe fektetett be a GM

Portfolio
A General Motors 7,5 millió dollárt fektetett be a Sunlogics nevű napenergetikai rendszereket gyártó társaságba. A Reuters beszámolója szerint az autógyártó egyúttal ígéretet tett arra is, hogy több napenergiával működő töltőállomást épít, valamint növeli gyáraiban a napenergiából származó elektromos áram felhasználását is.

A GM bejelentette, hogy leányvállalatán, a GM Ventures-ön keresztül 7,5 millió dollárt fektetett be a Sunlogics Inc. társaságba, amely éppen Michiganben és Kanadában készül új gyárakat építeni, összesen 310 új munkahelyet teremtve ezzel. A bejelentéskor nem hozták nyilvánosságra, hogy a GM a befektetéssel mekkora tulajdonrészt szerzett a napenergetikai rendszereket gyártó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés