Előfizetői tartalom

Nincs részvényesi érték az E-Starban?

Portfolio
Tegnap az E-Star bejelentette, hogy a csődeljárást a Fővárosi Törvényszék hivatalosan is elrendelte, ezt követően pedig a törvény alapján 120 napja van a vállalatnak, hogy egyezséget kössön a hitelezőkkel. A cégben 10%-os befolyással rendelkező OTP Alapkezelő befektetési igazgatója az ügy kapcsán egy háttérbeszélgetésen elmondta, a kötvényeseinek ki nem fizetésével a részvényesi értéket nullára csökkentette az E-Star.

Szalma Csaba, az OTP Alapkezelő befektetési igazgatója egy háttérbeszélgetésen arról beszélt, hogy kötvényeseinek ki nem fizetésével a részvényesi értéket nullára csökkentette az E-Star. Az OTP alapkezelője arra fog törekedni az egyezségnél, hogy a cég elsősorban a hitelezőit fizesse ki.  Arról már több alkalommal is beszámoltunk, hogy az E-Star részvényeseinek helyzete...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés