Előfizetői tartalom

PannErgy: megindult a kistokaji kút kivitelezése

Portfolio
Az elmúlt hónapokban történt kistokaji tereprendezési és a fúrást megelőző, a műszaki állomás telepítéséhez szükséges munkálatokat követve, a mai napon megkezdődött a második kistokaji visszasajtoló kúthoz kapcsolódó műszaki telepítés, amelyet azonnal a fúrási munkálatok követnek. A Miskolci Geotermia Zrt., mint engedélyes részére kiadott vízjogi létesítési engedély jogerőre emelkedett.

Több hónapos területrendezési munkálatokat követve a mai napon elindult a Miskolci Geotermikus Projekt második visszasajtoló kútjának (KIS-PE-01B) kivitelezési munkálata. A fúrást megelőző területrendezési, és a kútfúró műszaki állomás telepítéséhez szükséges műveletek, azaz a nagyszilárdságú betonozási munkálatok, valamint azok szilárdsági ellenőrzése lezárult....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés