FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

Zsiday: a Mészáros-birodalomnak nagy szerepe lehet a következő gazdasági válságban

Portfolio
A nagy, politikai hátszelű családi konglomerátumok megérkeztek a magyar tőzsdére is Mészáros Lőrinc érdekeltségeinek formájában. A "magyar chaebol" igazi ázsiai típusú konglomerátum keresztbe tulajdonlással és hitelezéssel - írja blogjában Zsiday Viktor. A vállalatforma előnye, hogy lehet hosszú távon optimalizálni, viszont ha túl nagyra nőnek, akkor könnyen veszélyessé válnak az egész gazdaságra nézve.

Investment, Wealth and Savings (IWS) 2018 Zsiday Viktor is ott lesz a Portfolio Investment, Wealth and Savings (IWS) konferenciáján. Ne maradjon le az eseményről! Információ és jelentkezés A családi konglomerátumok egy jellemző vállalati forma a Távol-Keleten. Dél-Koreában külön kifejezés is van rájuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés