Előfizetői tartalom

Zuhan a benzinár - Jól nézz körül, hol tankolsz!

Portfolio
Több éves mélypontra estek az elmúlt hetekben a hazai üzemanyagárak azt követően, hogy a nemzetközi finomított termékárak a zuhanó nyersolaj miatt nyomás alá kerültek. Miután rég nem látott áron tankolhatjuk autóinkat, körülnéztünk, hogy mi a helyzet a szomszédos országokban, és Európa más országaiban. Az biztos, hogy aki az ukrán határ mellett lakik, és átjár tankolni a keleti szomszédunkhoz az egy tankolással akár 5 ezer forintot is spórolhat.

Csak Ukrajna olcsóbb Bár a szerdai döntés során a MOL ezúttal nem változtatott a hazai üzemanyagárakon, a június közepi csúcsokhoz képest mind a benzin, mind a gázolaj ára jelentősen csökkent. A benzin és a dízel literenkénti kiskereskedelmi átlagára mintegy 10 százalékkal került lejjebb, így mindkét üzemanyagtípust legutóbb 2011. második felében látott árakon tankolhatjuk.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés