Előfizetői tartalom

Zuhan a PannErgy, mi történik? (Interjú)

Portfolio
Nem sok öröme telik mostanában a befeketőknek a PannErgy-részvényekben, hiszen azok értékük közel 40 százalékát vesztették el alig pár hét alatt. A társaság felől folyamatosan érkeznek a negatív hírek: csúszik a miskolci projekt, likvidálják a társaság egyik nagytulajdonosának, a Lazarus Zrt-nek a pozícióit. Éppen ezért a Portfolio.hu Bokorovics Balázzsal, a társaság igazgatótanácsának elnökével készített interjút a jelenglegi helyzettel illetve a kilátásokkal kapcsolatban.

Portfolio.hu: Meglehetősen sok hír látott mostanában napvilágot a vállalat nagytulajdonosaival kapcsolatban. Jogos-e a befektetők félelme, ha azt látják, hogy a Lazarus Zrt. határidős pozícióit likvidálják illetve, hogy az igazgatótanács egyik tagja, Töröcskei István eladta részesedését a Lazarus Zrt-ben? Bokorovics Balázs: A rendkívüli tájékoztatásokban bejelentette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés