Videók

Portfolio Online Tőzsde

Bécsben gyűlt össze az ingatlanos szakma krémje

2016.01.06.   

Mi vár a régiós ingatlanpiacokra az elkövetkezendő években? Milyen hatással vannak a kedvezőtlen demográfiai folyamatok az irodafejlesztésekre? Melyik városok vehetik át Varsó vezető szerepét? Hogyan vált a logisztikai piac a befektetők új kedvencévé? Többek között ezekre a kérdésekre keresték a választ a meghívott szakértők a Portfolio és az RICS által közösen rendezett bécsi CEE Property Forum 2015 konferencián.

A konferencia 2015. szeptember 23-án immár hamradik alkalommal került megrendezésre. Több mint tíz ország 50 előadója több mint 300 résztvevő előtt vitatta meg a régiós ingatlanszakma legégetőbb kérdéseit.

Cimkék: ingatlan, cee_property_forum

 

Ilyen volt az év ingatlanos eseménye Concorde a brókerbotrányról: nem kell ide szigorítás Így látják az OTP-nél az Apple nagy dobását Szeptembertől egy óra alatt célba ér a pénzünk Digitális bankolás: ezzel rengeteget spórolhatsz a bankodnak Nyugdíj és adókedvezmény: a nyerő kombináció Ki nyeri a harcot az Alfa generációért? Jó példát mutatunk Európának Át kell értékelni a terveket a kiskereskedelemben
Cimkék
rendezvény (100) tőzsde (37) konferencia (29) tőzsdenap (29) ingatlan (27) otp (15) hitel (15) property_investment_forum (15) energia (14) bank (12)
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírPrémium