Álláshirdetések

A Generali Alapkezelő Zrt. junior portfólió menedzsert keres (x)

Portfolio
A Generali Alapkezelő Zrt. junior portfólió menedzser munkatársat keres.
Kik vagyunk?

A Generali Alapkezelő a magyarországi Generali Csoport befektetési szolgáltatások nyújtására szakosodott cége. Társaságunk egy olyan komplex, professzionális szolgáltatásokat nyújtó, a XXI. század igényeit kielégítő termékpalettát épített ki, amely mind a magán, mind az intézményi ügyfelek számára biztosítja az igényeikhez, hozamelvárásaikhoz, kockázatvállaló képességükhöz legjobban illeszkedő befektetési portfóliók kialakítását.

Kit keresünk?

Egy tanulásra nyitott, feladatorientált és analitikus gondolkodású tehetségre, kezdeményező, jó kommunikációs- és íráskészségű, határozott személyiséggel rendelkező junior kollégára van szükségünk, aki
  • komolyan érdeklődik a tőkepiac és befektetési terület iránt,
  • rendelkezik folyamatban lévő vagy már befejezett pénzügyi, befektetés-elemzői szakokon felsőfokú tanulmányokkal,
  • felsőfokon beszél és ír angolul,
  • precíz, pontos, felelősségteljes,
  • felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel bír.

Ha a fentieket olvasva már felcsillant a szemed, és a leírás alapján magadra ismertél, talán még nem is gondolnád, de közénk tartozol!

Feladataid lesznek
  • alapvető számítások, portfóliók teljesítményének elemzése,
  • prezentációk és a folyamatos jelentések összeállításában történő segítség,
  • elemzési feladatokba történő folyamatos bevonás,
  • a legfontosabb cégekről megjelenő információkkal kapcsolatos monitoring,
  • céges tájékoztatókon, ügyfél rendezvényeken történő részvétel,
  • adminisztratív feladatok.


Ahol dolgozni fogsz, és amit kínálunk
  • Jól megközelíthető, központi helyen, metró mellett, a Generali Biztosító Teréz körúti székházában (1066 Budapest, Teréz körút 42-44.).
  • Ha sportolni szeretnél, nem kell messze menned: Váci úti székházunkban fitneszterem található. Sőt TRX, jóga és egyéb csoportos sporttevékenységre is van lehetőség.
  • Római-parti Generali Akadémia és Szabadidőközpontunk számos kikapcsolódási lehetőségeket kínál és medencével vár.
  • Generali Futóklubunk is tárt karokkal vár.
  • Ebédszünetben pedig a székházban lévő saját éttermünkben vagy a közeli szuper helyeken próbálhatod ki kedvenc fogásaidat.
  • Béren kívüli juttatási csomagunk 17 különböző elemet tartalmaz köztük ingyenes céges egészségcsomagot és kafetériát is.
  • Biztosítjuk a munkavégzéshez szükséges szakmai és technikai hátteret.
  • Rugalmasan oszthatod be az idődet.

Ami a pályázathoz szükséges

A Karrier oldalunkon egy rövid regisztrációt követően várjuk jelentkezésedet.
https://generali.karrierportal.hu/allas/junior-portfolio-menedzser-904

Önéletrajzának megküldésével Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy az önéletrajzában megadott adatokat a Generali Biztosító Zrt. (székhelye: 1066 Budapest, Teréz körút 42-44.) kezelje, abból a célból, hogy az Ön végzettségének és érdeklődési körének leginkább megfelelő álláslehetőségről értesítse, Önnel időpontot egyeztessen, továbbá abból a célból is, hogy az állásajánlatra történő kiválasztást lebonyolítsa. Ezen hozzájárulását Ön bármikor, indokolás nélkül jogosult visszavonni, a fenti e-mail címre történő elektronikus levél megküldése útján. Hozzájárulásának a visszavonását követően Társaságunk a fenti célból Önt nem keresi meg a továbbiakban. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (a továbbiakban: Infotv.) előírt kötelezettségünknek megfelelően tájékoztatjuk, hogy az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása, amely hozzájárulást Ön az önéletrajzának a fenti címre történő megküldésével adja meg. Az adatok kezelésére, feldolgozására Társaságunk, a Generali Biztosító Zrt. jogosult. Tájékoztatjuk, hogy a megküldött önéletrajzának adatait, annak teljes tartalmát bizalmasan kezeljük, harmadik személynek az Ön tudta és beleegyezése nélkül információt nem szolgáltatunk ki Önről, azokat kizárólag Társaságunk emberi erőforrás osztályának a munkatársai, valamint az esetleges álláslehetőséggel kapcsolatban érintett vezetői ismerhetik meg. Ön bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatainak a kezeléséről, továbbá kérheti személyes adatainak helyesbítését, zárolását, törlését. Mindezeken túlmenően, Ön tiltakozhat személyes adatainak a kezelése ellen, illetve jogainak a megsértése esetén Ön jogosult bírósághoz fordulni, illetve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság felé bejelentéssel élni. Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk az Ön adatait az Infotv. 6.§ (5) bekezdése alapján, esetleges jogos érdekének az érvényesítése céljából, a magyar polgári jog szabályai szerinti általános elévülési időn belül (5 évig) kezeli. Az ötödik év elteltével az Ön adatait adatbázisunkból véglegesen és visszavonhatatlanul töröljük.

(x)
Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.