|
|
| Ma: Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
ANY ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
ANY kötéslista
Idő Ár Darab Érték
ANY statisztikák, mutatók
nyitó: 1365
előző záró:
napi átlag:
napi min.:
napi max.:
52 heti min.:
52 heti max.:
történelmi min.:
történelmi max.:
záró 52 heti min.:
záró 52 heti max.:
záró történelmi min.:
záró történelmi max.:
Egyhónapos záró árfolyam:
forgalom (db):
forgalom (HUF):
kapitalizáció (HUF):
BÉT teljes kap. (HUF):
változás 1 hó:
változás 3 hó:
változás 12 hó:
volatilitás 1 hó:
volatilitás 3 hó:
volatilitás 12 hó:
Féléves átlag:
Éves átlag:
Negyedéves záró árfolyam:
Előző éves záró árfolyam:
ANY adatlap
Teljes név:ANY Biztonsági Nyomda Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
Rövid név:ANY Nyrt.
Szektor:Egyéb ipari termékek
Elérhetőség:1102 Budapest, Halom utca 5.
Telefonszám:+36-431-1222
Fax:+36-431-1220
Web:www.any.hu
Befektetői kapcsolattartó:Karakó Tamás
Befektetői kapcsolattartó mail:karako@any.hu
Befektetői kapcsolattartó tel:+36-1-431-1228
Befektetői kapcsolattartó fax:+36-1-431-1230
Könyvvizsgáló:Ernst & Young Könyvvizsgáló Kft. (személyében felelős könyvvizsgáló: Bartha Zsuzsanna)
Tevékenység:Az 1851-ben alapított ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. - korábbi nevén Állami Nyomda - Magyarország egyik legnagyobb, a CEE régió vezető biztonsági nyomdája. A Társaság komplex megoldásokat kínál az okmánybiztonsági termékek, a műanyagkártya- és a nagytömegű nyomtatványgyártás- és megszemélyesítés területén. A vállalkozás Magyarország egyik legnagyobb okmánygyártója és megszemélyesítője, de a Társaság számos hazai és nemzetközi bank számára készít Mastercard és VISA bankkártyákat is. A cégcsoport magyarországi anyavállalatán kívül, román és bolgár közös vezetésű vállalatai is készítenek megszemélyesített üzleti nyomtatványokat, számlákat, értesítőket bankok, biztosítók és közszolgáltatók számára. A Társaság az okmány- és termékvédelmi projektekben a koncepció megtervezésétől a kivitelezésig segíti az államigazgatás munkáját. Az ANY saját Okmánybiztonsági Laboratóriuma által fejlesztett biztonsági megoldások - többek között biztonsági festékek és papír adalékanyagok, okmánynyomtatók és speciális ellenőrző eszközök - garantálják a világszínvonalú felkészültséget.
Részvénytulajdonosok:

EG Capital LLC (11,62%, 1 718 623 részvény)

Aegon Alfa Származtatott Alap (7,2%, 1 065 722 részvény)

Digital Forest LLC (6,76%, 1 000 001 részvény)

Megjegyzés: A közkézhányad meghatározásánál nem vettük figyelembe az olyan tulajdonosokat, akiknek a teljes értékpapír-állomány legalább 5%-a a tulajdonában van, valamint a letétkelezők birtokában lévő értékpapír-állomány azon részét, amelyről a letétkezelő rendelkezésre álló igazolása alapján megállapítható, hogy a teljes értékpapír állomány legalább 5%-át kitevő értékpapír mennyiség van az adott személy tulajdonában. A közkézhányad megjelenítése a kibocsátó által megadott adatokon alapul.

Igazgatóság:Dr. ERDŐS Ákos (elnök)
ZSÁMBOKI Gábor (elnök-helyettes)
GYERGYÁK György
Dr. KEPECS Gábor
ERDŐS Tamás
Erwin Fidelis REISCH
Vállalatvezetés:ZSÁMBOKI Gábor (vezérigazgató)
BALLA László (általános vezérigazgató-helyettes)
TÓTH Zoltán (műszaki és termelési vezérigazgató helyettes)
dr. SZÉKELYHÍDI Lajos (kutatási és fejlesztési vezérigazgató helyettes)
PÉTER Gábor (informatikai vezérigazgató-helyettes)
KARAKÓ Tamás (gazdasági vezérigazgató-helyettes)
dr. IGNÁCZ István (biztonsági vezérigazgató-helyettes)
Felügyelőbizottság:dr. SÁRKÖZI Tamás (elnök)
dr. GÖMÖRI Istvánné (elnök-helyettes)
BERKESI Ferenc
dr. REPA Imre
dr. STUMPF János
HEGEDŰS Katalin
HANZSEK László
KUN Gábor
Részvényfajta:Törzsrészvény
Értékpapír típus:Névre szóló
Értékpapír előállítási módja:Dematerializált
Kereskedés pénzneme:98 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db):14 794 650
Tőzsdei kategória:Prémium
Kereskedés pénzneme:HUF
Bevezetési nap:2005-12-08
Első kereskedési nap:2005-12-08
ANY hírek

Elromlott a hangulat a tőzsdéken

Csütörtökön is a kereskedési háborúval kapcsolatos fejlemények borzolták a kedélyeket a világ tőzsdéin, a legfrissebb kiszivárgó hírek szerint előfordulhat, hogy idén már nem lesz megállapodás az Egyesült Államok és Kína között. Az európai indexek estek és a BUX is lefelé vette az irányt.

Tartani kell a Nyomdát a Wood szerint

1406 forintos célárral továbbra is tartásra ajánlja a Wood elemzője az ANY Biztonsági Nyomda papírjait a társaság tegnap este közzétett harmadik negyedéves gyorsjelentésére reagálva.

Az export húzza a növekedést a Nyomdánál

Több mint 20 százalékkal nőtt a Nyomda bevétele a harmadik negyedévben, amiben nagy szerepe volt az exportbevétel növekedésének. Eredményszinten is növekedésről számolt be a cég az egy évvel ezelőtti szinthez képest, bár kisebb mértékben nőtt a profit, mint a bevétel, egyszámjegyű volt a dinamika– derül ki a társaság gyorsjelentéséből.

Új részvények kerülnek be a BUMIX indexbe

A Budapesti Értéktőzsde közzétette a BUX és a BUMIX szeptember 23-tól érvényes összetételét. A BUX-kosár összetétele nem változik, míg a BUMIX indexbe új részvényként az Enefi, a FuturAqua, az OTT-One és a SET Group kerülnek be.

Ezért a hazai részvényért rajonganak leginkább a hazai alapkezelők

A nyár vége sem múlt el izgalmak nélkül a magyar tőzsdén, a volatilis augusztust a hazai részvényindex végül nagyobb eséssel zárta, a Portfolio által készített legfrissebb alapkezelői felmérésből azonban kiderül, hogy a profik egy része az elkövetkező 12 hónap folyamán lát esélyt a BUX nagyobb emelkedése előtt. Az általunk megkérdezett alapkezelők ebben a hónapban az OTP részvényeit kedvelték a leginkább, míg a midcapek esetében az ANY Biztonsági Nyomda részvényeit emelték ki a legnagyobb számban a profi befektetők.

Ezért a blue chipért rajonganak most a hazai alapkezelők

A magyar tőzsde a mozgalmas júliust végül enyhe emelkedéssel zárta, azonban a Portfolio legfrissebb alapkezelői felméréséből kiderül, hogy a profik pesszimistábbak lettek és a magyar tőzsdén mind 3-, mind 12 hónapos időtávon nőtt a nagyobb esést is elképzelhetőnek tartó alapkezelők aránya. A profi befektetők ebben a hónapban a hazai blue chipek közül az OTP részvényeit kedvelték a leginkább, míg a midcapek közül az ANY Biztonsági Nyomda és az Alteo részvényeit emelték ki legnagyobb számban a hazai alapkezelők.

Megosztottak a Mollal kapcsolatban a hazai alapkezelők

Áprilisban az óceán mindkét partján emelkedtek az irányadó részvényindexek, a kedvező hangulatban a magyar tőzsde új történelmi csúcsra tört, bár április utolsó hetében elfogyott a BUX lendülete és a hazai részvényindex lefordult. A Portfolio legfrissebb alapkezelői felméréséből kiderül, hogy a profi befektetők jelentős része csupán mérsékelt elmozdulást várt a magyar tőzsdén a következő 12 hónap során, a hazai alapkezelők emellett megosztottak a Mollal kapcsolatban, azonban a profi befektetők körében a midcapek népszerűsége töretlen, a hazai alapkezelők a midcapek közül ebben a hónapban az Alteo és az ANY Biztonsági Nyomda részvényeit kedvelték a leginkább.

Megemelte a Nyomda-célárát a Concorde

Március elején tette közzé negyedik negyedéves és egész éves számait az ANY Biztonsági Nyomda, a társaság gyorsjelentése után a Concorde közzétette elemzését, a Concorde a felhalmozási ajánlását továbbra is fenntartva 1395 forintról 1450 forintra emelte meg a Nyomda osztalékfizetés utáni célárát, ami megközelítőleg 13 százalékos felértékelődési potenciált jelent.

Közgyűlést tart a Nyomda

Az ANY Biztonsági Nyomda éves rendes közgyűlésére április 8-án kerül majd sor a társaság székhelyén (1102 Budapest, Halom u. 5.), míg a közgyűlés határozatképtelensége esetén a megismételt közgyűlést április 23-án 13 órakor tartják meg.

Tartásra ajánlja a Nyomda részvényeit a Wood

Az ANY Biztonsági Nyomda szerdán tette közzé negyedik negyedéves beszámolóját, amelyet gyorskommentárban a Wood elemzője értékelt, a Wood továbbra is tartásra ajánlja a Nyomda részvényeit, 1406 forintos célárfolyam mellett. A Wood célára 3,8 százalékkal magasabb, mint a részvény szerdai záróára

Új kedvenc részvénye van a hazai profiknak

Mozgalmasan indult az év első hónapja a tőkepiacokon, a tengerentúli tőzsdék erősödésével párhuzamosan a magyar tőzsde is emelkedéssel vágott neki az évnek, bár a csúcsdöntés egyelőre nem jött össze a BUX-nak. A Portfolio legfrissebb alapkezelői felméréséből kiderül, hogy a profi befektetők az ANY Biztonsági Nyomda mellett az Alteo és a Graphisoft Park részvényeit kedvelik leginkább, míg a hazai blue chipek közül az OTP részvényeiért rajonganak a hazai alapkezelők.

A Nyomda gyárthatja a zárjegyeket

További két évre szóló szerződést írt alá a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal (NAV) zárjegyek gyártására az ANY Biztonsági Nyomda vezette konzorcium - közölte a társaság a BÉT-en kiadott közleményben.

Meddig eshet még a Nyomda?

Mozgalmas hónapokat tudhat maga mögött az ANY Biztonsági Nyomda, miután az osztalékszelvény nyári levágása után az árfolyam tovább esett, a részvény emelkedő trendje pedig megtört. A társaság augusztusi, második negyedéves gyorsjelentése összességében vegyes lett, bár a cég menedzsmentje optimista, azonban az esés az elmúlt hetekben is folytatódott, az árfolyam pedig fontos támaszzóna közelébe érkezett meg. Összeszedtük, mire érdemes figyelnie a befektetőknek.

Új üzemcsarnokot épít az ANY Biztonsági Nyomda

Új üzemcsarnok építését jelentette be az ANY Biztonsági Nyomda, az 1,6 milliárd forintos beruházás célja a társaság exportbővítésének javítása, az üzemcsarnok tervezett megtérülési ideje hét év.

Magyar tőzsdei cégek mutatkoznak be Párizsban

A Budapesti Értéktőzsde és hat hazai kibocsátó is részt vesz a rangos befektetői konferencián, a Spring Europe MidCap Event-en Párizsban. A szerdán kezdődő, kétnapos rendezvényen az ANY Biztonsági Nyomda, a Duna House, a Konzum, az Opus, a Pannergy és a Waberer's is kétoldalú megbeszéléseket folytatott a rendezvényen jelenlévő közel 150 nyugat-európai, főként francia, német és benelux intézményi befektetővel.

Tovább emelkedik a Mol, a 400 forintos szint felett próbál megkapaszkodni a Telekom

A globális kereskedelmi háborús aggodalmak mérséklődésével párhuzamosan az európai részvényindexek emelkednek a szerdai kereskedés második felében, a magyar tőzsde is felfelé kapaszkodik, a hazai blue chipek is emelkednek. A Magyar Telekom ismét a 400 forintos szint fölé kapaszkodott vissza, a Mol tovább emelkedik, míg az ANY Biztonsági Nyomda mai esése mögött a társaság osztalékfizetése húzódott meg.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR