APPENINN árfolyam

Mentés a kedvencekhez
|
|
| Ma: Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
APPENINN ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
APPENINN kötéslista
Idő Ár Darab Érték
APPENINN statisztikák, mutatók
nyitó: 392.0
előző záró:
napi átlag:
napi min.:
napi max.:
52 heti min.:
52 heti max.:
történelmi min.:
történelmi max.:
záró 52 heti min.:
záró 52 heti max.:
záró történelmi min.:
záró történelmi max.:
Egyhónapos záró árfolyam:
forgalom (db):
forgalom (HUF):
kapitalizáció (HUF):
BÉT teljes kap. (HUF):
változás 1 hó:
változás 3 hó:
változás 12 hó:
volatilitás 1 hó:
volatilitás 3 hó:
volatilitás 12 hó:
Féléves átlag:
Éves átlag:
Negyedéves záró árfolyam:
Előző éves záró árfolyam:
APPENINN adatlap
Teljes név:Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
Rövid név:Appeninn Nyrt.
Szektor:Egyéb pénzügyi szolgáltatás
Elérhetőség:1118 Budapest, Kelenhegyi út 43. B. ép. 5. em. 1.
Telefonszám:+36-1-346-8869
Fax:+36-1-346-8868
Web:www.appeninn.hu
Befektetői kapcsolattartó:Détári- Szabó Ádám
Befektetői kapcsolattartó mail:info@appeninnholding.com
Befektetői kapcsolattartó tel:+36-1-346-8869
Befektetői kapcsolattartó fax:+36-1-346-8868
Könyvvizsgáló:Ernst & Young Könyvvizsgáló Korlátolt Felelősségű Társaság (személyében felelős könyvvizsgáló: Bartha Zsuzsanna Éva)
Tevékenység:Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő ingatlanbefektetési és vagyonkezelő társasága. Ingatlanportfólióját folyamatosan bővíti az "A" kategóriás irodák, valamint a kiskereskedelmi és a turisztikai ingatlanok piacain, Magyarországon és a kelet-közép-európai régióban mind felvásárlások, mind saját fejlesztések révén. A 2009-ben alapított, a Budapesti Értéktőzsdére 2010-ben bevezetett vállalat közel teljes kihasználtsággal működő portfólióval rendelkezik továbbá a "B" kategóriás irodaházak és a logisztikai ingatlanok területein. Az Appeninn-t többek között tőkepiac-orientált, transzparens működése is megkülönbözteti versenytársaitól, a magán- és intézményi befektetők számára pedig skálázható és diverzifikált belépési lehetőséget jelent a kereskedelmi ingatlanpiacra.
Részvénytulajdonosok:

BDPST Zrt. (29,3%, 13 879 524 részvény)

KONZUM II. Ingatlanbefektetési Alap (18,33%, 8 684 268 részvény)

OTP Ingatlanbefektetési Alap (5,09%, 2 410 372 részvény)

Megjegyzés: A közkézhányad meghatározásánál nem vettük figyelembe az olyan tulajdonosokat, akiknek a teljes értékpapír-állomány legalább 5%-a a tulajdonában van, valamint a letétkelezők birtokában lévő értékpapír-állomány azon részét, amelyről a letétkezelő rendelkezésre álló igazolása alapján megállapítható, hogy a teljes értékpapír állomány legalább 5%-át kitevő értékpapír mennyiség van az adott személy tulajdonában. A közkézhányad megjelenítése a kibocsátó által megadott adatokon alapul.

Vállalatvezetés:BERNÁTH Tamás (Vezérigazgató)
Részvényfajta:Törzsrészvény
Értékpapír típus:Névre szóló
Értékpapír előállítási módja:Dematerializált
Kereskedés pénzneme:100 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db):47 371 419
Tőzsdei kategória:Prémium
Kereskedés pénzneme:HUF
Bevezetési nap:2010-07-02
Első kereskedési nap:2010-07-02
APPENINN hírek

Ismeretlen kézbe került a budapesti Twin Office Center

Jelentős adásvételi ügyletet zárt le az S IMMO Hungary, idén novemberben értékesítette a Twin Office Centert. Az irodaház tizennégy évig volt a vállalat portfóliójának része, máig teljes kihasználtsággal működik.

Bővíti portfólióját az Appeninn

Új irodaépület kerül az Appeninn Holding portfóliójába, miután a társaság szándéknyilatkozatot írt alá egy Budapest harmadik kerületében található irodaház megvásárlására vonatkozóan. Az ingatlanpiaci társaság közlése szerint a modern irodaterületeket kínáló ingatlan megszerzése mintegy 20 százalékkal bővíti majd a társaság ebben a kategóriában rendelkezésre álló portfólióját - derül ki a társaság sajtóközleményéből.

800 milliós többletbevétel az Appeninn-nél

Sikeresen értékesítette három érdekeltségét, így összesen 784 millió forint bevételhez jut az ingatlanbefektetéssel foglalkozó Appeninn. A Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett vállalat a Budapest, Egyenes út 4. cím alatt található ipari ingatlant tulajdonló üzletrészétől, a Kelenhegyi út 43. alatti iroda kisebb tulajdonrészétől, valamint biatorbágyi kereskedelmi ingatlanjától vált meg. A portfóliótisztítás, illetve a sikeres értékesítésekből származó bevétel a társaság akvizíciós terveinek megvalósítását alapozza meg.

Bernáth Tamás lett az Appeninn Holding vezérigazgatója

A társaság rendkívüli közgyűlésének döntése értelmében a mai naptól Bernáth Tamás tölti be az Appeninn Holding Nyrt. vezérigazgatói pozícióját. A pénzügyi szakember korábban a Magyar Fejlesztési Bank elnök-vezérigazgatójaként, valamint a BNP Paribas Cardif biztosító elnök-vezérigazgatójaként is tevékenykedett. A közgyűlés további két új igazgatósági tag érkezéséről is döntött, illetve megválasztotta az EY-t a társaság könyvvizsgálójának.

Megveszi az Opus a Titászt – Gyorsértékelés

Több, a hazai energetika átalakulása szempontjából fontos bejelentést tettek ma, többek között azt is, hogy az Opus megvásárolja az E-Ontól a Titászt. Gyorsértékelünk.

20 milliárd forintért bocsáthat ki kötvényt az Appeninn

A nyáron útjára induló MNB kötvényvásárlási program keretében a jegybank összesen 300 milliárd forint keretösszegig vásárol a hazai székhelyű cégek által kibocsátott, legalább B+ minősítésű vállalati kötvényeket, amihez a társaságoknak át kell esniük egy hitelminősítésen. A Scope Ratings az elmúlt hónapok során több hazai cég minősítését is elvégezte, most az Appeninn is jó minősítést kapott, a cég 20 milliárd forint értékben bocsáthat ki kötvényeket.

Felülvizsgálja az Appeninn célárát a Concorde

Kiadta friss elemzését a Concorde az Appeninnre a vállalat péntek reggeli gyorsjelentésére reagálva, egyelőre a korábbi ajánlás (felhalmozás) és a korábbi célár (743 forint) felülvizsgálat alá kerül, új ajánlást és célárat nem fogalmazott meg az elemző. Az ok, hogy a Concorde modelljében az eredményvárakozások az előző menedzsmenthez kapcsolódnak, de az Appenin azóta más úton jár - olvasható az elemzésben.

Újra áttörte a falat az OTP

A pénteki kereskedés második felében felfelé kapaszkodtak az irányadó európai részvényindexek, a magyar tőzsde is emelkedéssel zárta a hét utolsó napját. Az OTP ismét fontos szint felett zárt, miután a bankpapír ismét a 12 800 forintos szint felett tudott bezárni.

Növelné tulajdonrészét az Appeninnben a BDPST Group

A BDPST Zrt. szándéknyilatkozatban jelezte az Opus Global számára, hogy meg kívánja vásárolni az Appeninnben lévő, eladásra kínált 18,7 százalékos tulajdoni hányadának 9 százalékos tulajdoni hányadot megtestesítő részét.

Nagyot nőtt idén az Appeninn

Ma reggel tette közzé legfrissebb számait az Appeninn, az ingatlan bérbeadásból származó bevétel kétszámjegyű ütemben bővült az idei év első félévében, emellett a társaság jövedelmezősége is javult, az EBITDA több mint háromszorosára nőtt.

Eséssel zárta a hét harmadik napját a BUX

Az európai tőzsdék lejjebb kerültek szerdán, miután Donald Trump az ENSZ-ben elmondott beszédében kritizálta Kínát, míg a befektetők emellett az amerikai elnökkel szembeni lemondatási eljárás (impeachment) elindítása miatt aggódtak. A hazai részvényindex is lejjebb került ma, a BUX végül 0,7 százalékos eséssel zárt, míg a hazai blue chipek közül az OTP teljesített a leggyengébben.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR