Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

CIGPANNONIA árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
CIGPANNONIA ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
1 1 000 330
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
334 600 1
CIGPANNONIA kötéslista
Idő Ár Darab Érték
CIGPANNONIA statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 31066.89754
Nyitó ár: 329
Előző záró ár: 329
Napi átlagár: 329
180 napos átlagár: 338.59332710538
360 napos átlagár: 317.82825255489
Napi minimum: 329
Napi maximum: 329
Éves minimum: 125 2020-04-23
Éves maximum: 388 2020-07-23
Történelmi minimum: 100 2020-03-16
Történelmi maximum: 544 2017-12-14
Forgalom (db): 266
Forgalom: 87514
Árfolyamváltozás 1 hó: 2.8125%
Árfolyamváltozás 3 hó: -6%
Árfolyamváltozás 12 hó: -6%
Adatlap
CIGPANNONIA
Rating
ISIN HU0000180112
Kijelzés módja (Ticker) CIG
Bevezetési nap 2010-11-08
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 938
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a CIGPANNONIA árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

CIGPANNONIA hírek

Kiszáll az OPUS a CIG-ből

A Hungarikum Biztosítási Alkusz veheti meg az OPUS közel 25%-os részesedését a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-ben – közölte az OPUS a BÉT honlapján.

Az aranyról szólnak a hírek, pedig közel sem az volt a legjobb befektetés idén

A szalagcímek alapján azt gondolhatnánk, hogy a fontosabb tőkepiaci eszközök közül az arany volt idén A Befektetés, és valóban, az arany ára idén már 30 százalékot ralizott, ráadásul korábban nem látott csúcsra emelkedett, amivel az egyik legjobban teljesítő eszköz idén, azonban az elmúlt hetek ralijával az ezüst ára még annál is nagyobbat, közel 37 százalékot emelkedett. A február-márciusi esésből a részvénypiacok is kezdenek magukhoz térni, az élmezőnyben jellemzően amerikai és kínai részvényindexeket, a lemaradók között pedig európaiakat találunk, az OTP és a Mol mélyrepülésével a magyar tőzsde is a mezőny hátsó felében áll. A pandémia a nyersanyagpiacot is alaposan átrendezte, a szénhidrogének ára nagyot zuhant, a bioetanol alapanyagául is szolgáló kukorica ára is nagyot esett, miközben a karantén alatt népszerű narancslé árfolyama kilőtt. Megnéztük az év első 7 hónapjának tőkepiaci mozgásait.

Elszabadult a pokol a CIG-részvények piacán: megindult a harc a többségért

Az augusztus 14-ei rendkívüli közgyűlésen dől el, megszerzi-e a Mészáros Lőrinc nevével fémjelzett Opus a CIG Pannónia részvényesi többségének támogatását az életbiztosító irányváltására, egy hazai biztosításpiaci erőközpont felépítésére.  Hogy a Bayer József nagytulajdonos által támogatott eddigi vezetés vagy az Opus által kezdeményezett változás kerekedik-e felül, azt egyesek szemmel láthatóan nem bíznák a véletlenre: valakik ma nagyon látványosan megkezdték a részvények felvásárlását. Az árfolyam az elmúlt hónap átlagának 40-szeresére rúgó forgalom mellett 30% feletti pluszba lendült ma.

Új korszak küszöbén a CIG Pannónia?

Eddigi bejelentései alapján belátható időn belül tisztán életbiztosítóként folytatná tevékenységét a CIG Pannónia, visszatérve ezzel a társaság egy évtizeddel ezelőtti gyökereihez. Mivel középtávon várhatóan az életbiztosítási tevékenység fogja meghatározni a biztosítócsoport növekedési pályáját, megnéztük, milyen számokat produkál ez az üzletág.

Új intézkedéseket vezetett be a CIG a koronavírus miatt

A CIG Pannónia intézkedéseket hozott, illetve hajtott végre a COVID-19 járvány előidézte rendkívüli helyzet hatásainak ellensúlyozására, egyrészt a munkavállalóik védelme, másrészt az értékesítés fenntartása érdekében - olvasható a társaság közleményében.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR