DUNAHOUSE árfolyam

Mentés a kedvencekhez
|
|
| Ma: Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
DUNAHOUSE ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
DUNAHOUSE kötéslista
Idő Ár Darab Érték
DUNAHOUSE statisztikák, mutatók
nyitó: 3930
előző záró:
napi átlag:
napi min.:
napi max.:
52 heti min.:
52 heti max.:
történelmi min.:
történelmi max.:
záró 52 heti min.:
záró 52 heti max.:
záró történelmi min.:
záró történelmi max.:
Egyhónapos záró árfolyam:
forgalom (db):
forgalom (HUF):
kapitalizáció (HUF):
BÉT teljes kap. (HUF):
változás 1 hó:
változás 3 hó:
változás 12 hó:
volatilitás 1 hó:
volatilitás 3 hó:
volatilitás 12 hó:
Féléves átlag:
Éves átlag:
Negyedéves záró árfolyam:
Előző éves záró árfolyam:
DUNAHOUSE adatlap
Teljes név:DUNA HOUSE HOLDING Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
Rövid név:DUNA HOUSE HOLDING Nyrt.
Szektor:Ingatlan
Elérhetőség:1016 Budapest, Gellérthegy utca 17.
Telefonszám:+36-1-555-2222
Fax:+36-1-555-2220
Web:www.dunahouse.com
Befektetői kapcsolattartó:Schilling Dániel
Befektetői kapcsolattartó mail:ir@dunahouse.com
Befektetői kapcsolattartó tel:+36-1-555-2222
Befektetői kapcsolattartó fax:+36-1-555-2220
Könyvvizsgáló:BDO Magyarország Könyvvizsgáló Kft. (személyében felelős könyvvizsgáló: Kékesi Péter)
Tevékenység:A Duna House a magyar és a regionális ingatlanpiac meghatározó és hiteles szereplője. A Csoport három országában van jelen, stratégiai célja ezen regionális szerep további erősítése. A legnagyobb lengyel ingatlanközvetítő hálózat - a Metrohouse - 2016 áprilisi akvizícióját követően ugyanazon év szeptemberében a csehországi Duna House Franchise s.r.o. többségi üzletrésze is a Duna House tulajdonába került. Ez utóbbi tranzakció eredményeképpen régióbeli hálózatának minden tagja a csoport tagjává vált.^~A Duna House Csoport ingatlanközvetítési tranzakciói és az azokhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásai révén a szektor több területén teljes körű szolgáltatást biztosít ügyfelei részére. A Csoport tevékenységei mentén öt működési szegmens különíthető el: franchise, saját iroda üzemeltetés, pénzügyi termékek közvetítése, kapcsolódó szolgáltatások értékesítése és ingatlan befektetések. A második magyarországi franchise márka - a Smart Ingatlan - piacra történő bevezetése után a Duna House Holding Nyrt. kizárólagos tulajdonában álló Impact Asset Management Alapkezelő Zrt. 2016 augusztusában létrehozta Magyarország első nyilvános, nyílt végű lakóingatlan befektetési alapját. Ezen felül a Duna House magyarországi ingatlanfejlesztési projekteket is megvalósít a MyCity-Csoportot alkotó leányvállalatain keresztül.
Részvénytulajdonosok:

Medasev Holding Kft. (39,68%, 1 364 785 részvény)

Medasev International (Cyprus) Ltd. (38,04%, 1 308 500 részvény)

AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. (6,15%, 211 465 részvény)

Megjegyzés: A közkézhányad meghatározásánál nem vettük figyelembe az olyan tulajdonosokat, akiknek a teljes értékpapír-állomány legalább 5%-a a tulajdonában van, valamint a letétkelezők birtokában lévő értékpapír-állomány azon részét, amelyről a letétkezelő rendelkezésre álló igazolása alapján megállapítható, hogy a teljes értékpapír állomány legalább 5%-át kitevő értékpapír mennyiség van az adott személy tulajdonában. A közkézhányad megjelenítése a kibocsátó által megadott adatokon alapul.

Igazgatóság:Doron DYMSCHIZ (Elnök)
Guy DYMSCHIZ
MÁTÉ Ferenc
VARGA Zoltán
NAGY Jenő
SCHILLING Dániel
Vállalatvezetés:Doron DYMSCHIZ (Társ-vezérigazgató)
Guy DYMSCHIZ (Társ-vezérigazgató)
MÁTÉ Ferenc (vezérigazgató-helyettes)
Marta ZOLKOWSKA (Country Manager)
SCHILLING Dániel (Gazdasági Igazgató)
Felügyelőbizottság:SÁNDORFI Balázs (Elnök)
REDLING Károly
DR. MARTIN HAJDU György
Részvényfajta:Törzsrészvény
Értékpapír típus:Névre szóló
Értékpapír előállítási módja:Dematerializált
Kereskedés pénzneme:50 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db):3 438 787
Tőzsdei kategória:Prémium
Kereskedés pénzneme:HUF
Bevezetési nap:2015-10-28
Első kereskedési nap:2016-11-11
DUNAHOUSE hírek

Továbbra is venni kell a Duna House-t a Concorde szerint

A Duna House kedden tette közzé harmadik negyedéves számait, amit a Concorde mai elemzésében értékelt. Az elemzőház nem változtatott a 12-havi 4 500 forintos célárán, az ajánlás továbbra is felhalmozás.

A hazai piacon lassult, Lengyelországban hasított a Duna House

A Duna House a keddi piaczárás után tette közzé legfrissebb számait, a társaság árbevétele nagyot nőtt a harmadik negyedévben, míg az adózott eredmény visszaesett a korábbi év azonos időszakához képest. A harmadik negyedéves gyorsjelentésből kiderült, hogy míg a hazai piacon lassult a cég, addig a Duna House Lengyelországban igen jól teljesített. A társaság szerint a sikeres földrajzi diverzifikáció következtében egy gyengébb magyar piac mellett is növekedni tudott a Duna House a core üzletágaiban.

Saját részvényeket vásárolt a Duna House

A Duna House bejelentette, hogy november 18-án 180 darab saját részvényt vásárolt tőzsdei forgalomban, a cég munkavállalói résztulajdonosi programja céljából.

Kiderült, hányan vesznek babaváróból szuperállampapírt

Az elmúlt hónapokban nőtt a babaváró támogatás iránti érdeklődés Duna House adatai szerint, a cég hitelcentruma által közvetített babaváró támogatások döntő többségét továbbra is ingatlanvásárlásra költik a fiatal családok.

Saját részvényeket vett a Duna House

A Duna House bejelentette, hogy október 8-án 180 darab saját részvényt vásárolt tőzsdei forgalomban, a cég munkavállalói résztulajdonosi programja céljából.

Lengyelországban hasít, Magyarországon lassult a Duna House

A Duna House közzétette a legfrissebb mérőszámait, a társaság szerint 2019. harmadik negyedévének üzleti eredményét két egymással ellentétes hatású tényező határozta meg, a kimagasló lengyel növekedés, valamint egy erőteljes, de a menedzsment várakozásai szerint átmeneti volumenszám visszaesés a hazai piacon.

Gyorsítósáv a jegybank vállalati kötvényprogramja

Két panelbeszélgetésben mondták el a véleményüket hazai vállalatok képviselői az alapítás körülményeiről, a növekedési kilátásaikról, az öröklődésről és a Növekedési Kötvényprogramban való részvétel előnyeiről a BÉT50 konferencián, amelynek nyitóelőadását Matolcsy György tartotta.

Kevesebb lakást vettünk nyáron, mint egy évvel ezelőtt

A Duna House ismét közreadta havi Tranzakciószám Becslését (DH-TB), amely szerint 2019 augusztusában, országosan 11 945 ingatlan adásvétel bonyolódott. Ezzel, már harmadik hónapja tart a tavaly nyárhoz képest mért kétszámjegyű visszaesés.

Saját részvényeket vásárolt a Duna House

A Duna House bejelentette, hogy a társaság augusztus 29. és augusztus 30. között 262 darab saját részvényt vásárolt tőzsdei forgalomban, a munkavállalói résztulajdonosi program céljából.

Venni kell a Duna House részvényeit a Concorde szerint

A Duna House a keddi piaczárás után tette közzé második negyedéves gyorsjelentését, amit a Concorde szerdai elemzésében értékelt. A Concorde elemzője összességében pozitívan értékelte a társaság második negyedéves számai mögött álló tendenciákat és a felhalmozási ajánlás fenntartása mellett nem változtatott a Duna House 4 500 forintos célárfolyamán.

Szépen nőtt a Duna House árbevétele

A Duna House a keddi piaczárás után tette közzé legfrissebb számait, a társaság erős negyedéven van túl: a cég 2019. második negyedévében növelni tudta franchise és pénzügyi közvetítésből származó eredményét. Magyarországon a pénzügyi közvetítő üzletág pótolni tudta a kieső LTP-eredményt, míg Lengyelországban beérett a Gold Finance felvásárlás, a közvetített hitelvolumen egy év alatt igen jelentős növekedést produkált és a menedzsment arra számít, hogy a lengyel tevékenység eredménye tovább fog nőni a következő negyedévekben. A tisztított core üzemi eredmény kétszámjegyű ütemben nőtt, és bár az adózott eredmény kétszámjegyű ütemben csökkent, azonban az eredmény csökkenése elsősorban a MyCity ingatlanfejlesztési tevékenység erős bázishatásának volt köszönhető.

Saját részvényeket vásárolt a Duna House

A Duna House bejelentette, hogy a társaság augusztus 1. és augusztus 15. között 530 darab saját részvényt vásárolt tőzsdei forgalomban, a munkavállalói résztulajdonosi program céljából.

A július is gyenge volt a hazai lakáspiacon - Ennyi lakást vásároltunk

A Duna House ismét közreadta havi Tranzakciószám Becslését (DH-TB), amely szerint 2019 júliusában, országosan 12 764 ingatlan adásvétel bonyolódott. Bár a júniusi visszaesés ennél drasztikusabb volt, az egy évvel ezelőttihez képest így is 10 százalékkal elmaradnak a számok.

Saját részvényeket vásárolt a Duna House

A Duna House bejelentette, hogy a társaság július 29-én 180 darab saját részvényt vásárolt tőzsdei forgalomban, a munkavállalói résztulajdonosi program céljából.

Megvan, mekkora osztalékot fizet pontosan a Duna House

A Duna House közölte, hogy a június 27-én nyilvánosságra hozott, 2018. üzleti év után járó osztalék kifizetésének rendjéről szóló hirdetmény alapján a 2019. július 25-étől fizetendő osztalék végleges mértéke 250,64 forint.

Közzétette friss negyedéves számait a Duna House

Hétfő este tette közzé a 2019 második negyedévének mérőszámait a Duna House, a társaság ingatlanközvetítői tevékenysége egyszámjegyű ütemben bővült a második negyedévben, a teljes irodaszám 12 irodával nőtt egy év alatt, a saját irodák teljesítménye is emelkedett. A hitelközvetítői üzletág a lengyel Gold Finance 2018. novemberi felvásárlásán túl jelentős organikus növekedés következtében duplázta a cégcsoport által közvetített hitelvolument.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR