ENEFI árfolyam

Mentés a kedvencekhez
|
|
| Ma: Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
ENEFI ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
ENEFI kötéslista
Idő Ár Darab Érték
ENEFI statisztikák, mutatók
nyitó: 403
előző záró:
napi átlag:
napi min.:
napi max.:
52 heti min.:
52 heti max.:
történelmi min.:
történelmi max.:
záró 52 heti min.:
záró 52 heti max.:
záró történelmi min.:
záró történelmi max.:
Egyhónapos záró árfolyam:
forgalom (db):
forgalom (HUF):
kapitalizáció (HUF):
BÉT teljes kap. (HUF):
változás 1 hó:
változás 3 hó:
változás 12 hó:
volatilitás 1 hó:
volatilitás 3 hó:
volatilitás 12 hó:
Féléves átlag:
Éves átlag:
Negyedéves záró árfolyam:
Előző éves záró árfolyam:
ENEFI adatlap
Teljes név:ENEFI Energiahatékonysági Nyrt.
Rövid név:ENEFI Energiahatékonysági Nyrt.
Szektor:Egyéb ipari szolgáltatások
Elérhetőség:1134 Budapest, Klapka utca 11.
Telefonszám:+36-1-279-3550
Fax:+36-1-279-3551
Web:www.e-star.hu
Befektetői kapcsolattartó:dr. Sárkány Gergely
Befektetői kapcsolattartó mail:sarkany.gergely@enefi.hu
Befektetői kapcsolattartó tel:+36-1-279-3550
Befektetői kapcsolattartó fax:+36-1-279-3551
Könyvvizsgáló:UNIKONTO Számvitelkutatási Kft.
Tevékenység:Jogelődje 2000-ben jött létre. A cég az ún. ESCO (energy saving company) szolgáltatások terén tevékenykedik. Az energiaköltség-megtakarításból megtérülő, saját beruházásból történő energetikai átszervezéseket hajt végre, amelyeket a beruházást követően hosszú futamidőn keresztül karbantart és üzemeltet. A megtérüléstől függően jellemzően 8-15 év szerződéses időtartam alatt a beruházás során létrehozott eszközökkel nyújt energetikai szolgáltatásokat (hőszolgáltatás, közvilágítás szolgáltatása, villamos energiahatékonysági szolgáltatás).
Részvénytulajdonosok:

SOÓS Csaba (12,36%, 927 200 részvény)

KEREKES Imre (7,29%, 547 000 részvény)

ENEFI Energiahatékonysági Nyrt. (amelyből 7,08% leányvállalati) (7,08%, 531 041 részvény)

Megjegyzés: A közkézhányad meghatározásánál nem vettük figyelembe az olyan tulajdonosokat, akiknek a teljes értékpapír-állomány legalább 5%-a a tulajdonában van, valamint a letétkelezők birtokában lévő értékpapír-állomány azon részét, amelyről a letétkezelő rendelkezésre álló igazolása alapján megállapítható, hogy a teljes értékpapír állomány legalább 5%-át kitevő értékpapír mennyiség van az adott személy tulajdonában. A közkézhányad megjelenítése a kibocsátó által megadott adatokon alapul.

Igazgatóság:SOÓS Csaba (elnök)
BÁLINT László
GAGYI PÁLFFY Attila
Felügyelőbizottság:Dr. BAKACSI Gyula
Dr. SISKA Miklós László
KEREKES Imre
Részvényfajta:Törzsrészvény
Értékpapír típus:Névre szóló
Értékpapír előállítási módja:Dematerializált
Kereskedés pénzneme:10 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db):7 500 000
Tőzsdei kategória:Standard
Kereskedés pénzneme:HUF
Bevezetési nap:2007-05-29
Első kereskedési nap:2007-05-29
ENEFI hírek

1,5 milliárd forintos közbeszerzésen nyert az Enefi

Az Enefi a Pannon Fuel Kft.-vel (és más alvállalkozókkal) közösen elnyerte a MAHART Magyar Hajózási Zrt. által „Fix LNG – CNG töltőlétesítmények beszerzése” tárgyban kiírt, közel 1,5 milliárd forint értékű nyílt gyorsított közbeszerzési eljárást.

Ítéletet hozott a bíróság az Enefi román cégének ügyében

Az Enefi a romániai operáció értesítése alapján arról tájékoztatta a befektetőket, hogy a társaság gyergyószentmiklósi kapcsolt vállalkozásának (CDR) Gyergyószentmiklós város önkormányzatával szembeni perében a bíróság a mai napon ítéletet hozott.

Már megint felfüggesztik egy magyar részvény kereskedését

Felfüggeszti az Enefi törzsrészvényének és kapcsolódó származtatott eszközeinek kereskedését a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója az augusztus 29-i teljes tőzsdei kereskedési napra, azaz a kereskedési idő kezdetétől a "Lezárás szakasz" végéig - közölte ma piaczárást követően a fejleményt a BÉT.

Elhalasztották az ítélethozatalt az Enefi román leányvállalatának ügyében

Az Enefi részvényeit csütörtökön egész napra felfüggesztették a társaság bejelentése előtt, az Enefi ezt követően pénteken arról tájékoztatta a befektetőket, a Marosvásárhelyi Törvényszék tárgyaláson kívül, az ítélethozatalt elhalasztotta 2019. augusztus 29-re, az E-Star Mures Energy és Marosvásárhely Önkormányzata közötti kártérítési per újratárgyalásban, indoklás nélkül.

Felfüggesztik az Enefi kereskedését

Felfüggesztették az Enefi részvényeinek kereskedését a Budapesti Értéktőzsdén csütörtökön a kereskedési idő kezdetétől a lezárási szakaszának végéig, miután a társaság ma olyan tájékoztatásokat kíván közzétenni, ami a cég által kibocsátott értékpapírok árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja.

Felfüggesztették az Enefi részvényeit

A Budapesti Értéktőzsde szerdai határozata alapján az Enefi részvényeivel való kereskedést csütörtökön egész napra felfüggesztették a társaság fontos bejelentése előtt.

Újraindul a kereskedés az Enefi részvényeivel

Az Enefi részvényeinek kereskedését ma egész napra felfüggesztették, a cég fontos bejelentése előtt. A bejelentés megérkezett, amelynek értelmében a Marosvásárhelyi Törvényszék elhalasztotta az ítélethozatalt az Enefi román leányvállalatának ügyében. A bejelentés után a papírokkal a tőzsdei kereskedést ma 12 órától visszaállítják.

Jövő héten ismét felfüggeszthetik az Enefi kereskedését

A Marosvásárhelyi Törvényszék ma tárgyaláson kívül elhalasztotta az ítélethozatalt az E-Star Mures Energy és Marosvásárhely Önkormányzata közötti kártérítési per újratárgyalásban, indoklás nélkül - közölte az Enefi a BÉT honlapján.

Nagy bejelentésre készül holnap az Enefi

Felfüggesztik holnap az ENEFI kereskedését a BÉT-en, bejelentésre készül a társaság - olvasható a tőzsdén közétett közleményben.

Újraindul a kereskedés az Enefi részvényeivel

Az Enefi részvényeinek kereskedését ma egész napra felfüggesztették, a cég fontos bejelentése előtt. A bejelentés megérkezett, amelynek értelmében a Marosvásárhelyi Törvényszék elhalasztotta az ítélethozatalt az Enefi román leányvállalatának ügyében. A bejelentés után a papírokkal a tőzsdei kereskedést ma 12 órától visszaállítják.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR