PANNERGY árfolyam

Mentés a kedvencekhez
|
|
| Ma: Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
PANNERGY ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
PANNERGY kötéslista
Idő Ár Darab Érték
PANNERGY statisztikák, mutatók
nyitó: 736
előző záró:
napi átlag:
napi min.:
napi max.:
52 heti min.:
52 heti max.:
történelmi min.:
történelmi max.:
záró 52 heti min.:
záró 52 heti max.:
záró történelmi min.:
záró történelmi max.:
Egyhónapos záró árfolyam:
forgalom (db):
forgalom (HUF):
kapitalizáció (HUF):
BÉT teljes kap. (HUF):
változás 1 hó:
változás 3 hó:
változás 12 hó:
volatilitás 1 hó:
volatilitás 3 hó:
volatilitás 12 hó:
Féléves átlag:
Éves átlag:
Negyedéves záró árfolyam:
Előző éves záró árfolyam:
PANNERGY adatlap
Teljes név:PannErgy Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
Rövid név:PannErgy Nyrt.
Szektor:Egyéb ipari szolgáltatások
Elérhetőség:1117 Budapest, Budafoki út 56.
Telefonszám:+36-1-323-2383
Fax:+36-1-323-2373
Web:www.pannergy.com
Befektetői kapcsolattartó:Szabó Valéria
Befektetői kapcsolattartó mail:valeria.szabo@pannergy.com
Befektetői kapcsolattartó tel:+36-1-323-2383
Befektetői kapcsolattartó fax:+36-1-323-2373
Könyvvizsgáló:Venilia Vellum Könyvvizsgáló és Adótanácsadó Kft. (személyében felelős könyvvizsgáló: Bukri Rózsa)
Tevékenység:A Pannonplastot 1922-ben alapították. Az utóbbi években a műanyagiparra koncentrálódó vállalati befektetési portfolió helyett az új stratégiának megfelelően - az ingatlan befektetések mellett - a megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos beruházási és üzemeltetési tevékenység vált elsődlegessé.
Részvénytulajdonosok:

Saját részvény (amelyből 4,44% leányvállalati) (15,01%, 3 159 733 részvény)

Benji Invest Kft. (11,51%, 2 424 010 részvény)

Cashline Holding Zrt. (8,78%, 1 848 000 részvény)

MVM Magyar Villamos Művek Zrt. (7,96%, 1 675 745 részvény)

Megjegyzés: A közkézhányad meghatározásánál nem vettük figyelembe az olyan tulajdonosokat, akiknek a teljes értékpapír-állomány legalább 5%-a a tulajdonában van, valamint a letétkelezők birtokában lévő értékpapír-állomány azon részét, amelyről a letétkezelő rendelkezésre álló igazolása alapján megállapítható, hogy a teljes értékpapír állomány legalább 5%-át kitevő értékpapír mennyiség van az adott személy tulajdonában. A közkézhányad megjelenítése a kibocsátó által megadott adatokon alapul.

Vállalatvezetés:GYIMÓTHY Dénes (megbízott vezérigazgató)
Részvényfajta:Törzsrészvény
Értékpapír típus:Névre szóló
Értékpapír előállítási módja:Dematerializált
Kereskedés pénzneme:20 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db):21 054 655
Tőzsdei kategória:Prémium
Kereskedés pénzneme:HUF
Bevezetési nap:1994-06-13
Első kereskedési nap:1994-06-13
PANNERGY hírek

Saját részvényeket vásárolt a PannErgy

A PannErgy bejelentette, hogy a társaság részvényvisszavásárlási programja keretén belül november 22. és november 28. között 5000 darab saját részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén.

Saját részvényeket vett a PannErgy

A PannErgy bejelentette, hogy a társaság részvényvisszavásárlási programja keretén belül november 15. és november 21. között 4 700 darab saját részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén.

Saját részvényeket vásárolt a PannErgy

A PannErgy bejelentette, hogy a társaság részvényvisszavásárlási programja keretén belül november 8. és november 14. között 5 000 darab saját részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén.

Tovább vette magát a PannErgy

Újabb saját részvényeket vásárolt az elmúlt napokban a PannErgy az áprilisi közgyűlés által elfogadott részvény-visszavásárlási program keretein belül. A saját részvény állomány már átlépte a 15 százalékot.

Részvényeket vásárolt vissza a PannErgy

A PannErgy a részvény-Visszavásárlási Program keretén belül részvényeket vásárolt a tőzsdén – tájékoztatott a társaság a BÉT-en.

Saját részvényeket vásárolt a PannErgy

A PannErgy bejelentette, hogy a társaság részvényvisszavásárlási programja keretén belül október 18. és október 24. között 4 000 darab saját részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén.

Saját részvényeket vett a PannErgy

A PannErgy bejelentette, hogy a társaság részvényvisszavásárlási programja keretén belül október 11. és október 17. között 5 000 darab saját részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén.

OTP: 62 százalékkal ér többet a PannErgy

Az OTP 1196 forintra emelte a PannErgy célárfolyamát a korábbi 1106-os értékről, ami a tegnapi 738 forintos záróárhoz viszonyítva 62 százalékos felértékelődési potenciált jelent.

Saját részvényeket vásárolt a PannErgy

A PannErgy bejelentette, hogy a társaság részvényvisszavásárlási programja keretén belül október 4. és október 10. között 4 700 darab saját részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén.

Saját részvényeket vásárolt a PannErgy

A PannErgy bejelentette, hogy a társaság részvényvisszavásárlási programja keretén belül szeptember 27. és október 3. között 5 000 darab saját részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén.

Saját részvényeket vásárolt a PannErgy

A PannErgy bejelentette, hogy a társaság részvényvisszavásárlási programja keretén belül szeptember 13. és szeptember 19. között 5 000 darab saját részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén.

Saját részvényeket vásárolt a PannErgy

A PannErgy bejelentette, hogy a társaság részvényvisszavásárlási programja keretén belül szeptember 6. és szeptember 12. között 5 000 darab saját részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén.

Új részvények kerülnek be a BUMIX indexbe

A Budapesti Értéktőzsde közzétette a BUX és a BUMIX szeptember 23-tól érvényes összetételét. A BUX-kosár összetétele nem változik, míg a BUMIX indexbe új részvényként az Enefi, a FuturAqua, az OTT-One és a SET Group kerülnek be.

Saját részvényeket vásárolt a PannErgy

A PannErgy bejelentette, hogy a társaság részvényvisszavásárlási programja keretén belül szeptember 2. és szeptember 5. között 3 700 darab saját részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén.

OTP: Továbbra is venni kell a Pannergyt

A Pannergy keddi gyorsjelentése után elemzést adott ki az OTP, melyben változatlanul 1106 forinton tartja célárfolyamát és továbbra is vételre javasolja a társaság papírjait. A részletes elemzés a BÉT honlapján található.

Hússzorozó eredmény a Pannergytől

A kedvező időjárási körülményeknek köszönhetően jól sikerült a Pannergy első féléve. Az árbevétel 30%-kal nőtt a bázis időszakhoz képest, a nettó eredmény több mint húszszorozódott.

Saját részvényeket vásárolt a PannErgy

A PannErgy bejelentette, hogy a társaság részvényvisszavásárlási programja keretén belül augusztus 23. és augusztus 29. között 5 000 darab saját részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén.

Saját részvényeket vásárolt a PannErgy

A PannErgy bejelentette, hogy a társaság részvényvisszavásárlási programja keretén belül augusztus 16. és augusztus 22. között 3 000 darab saját részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR