Előfizetői tartalom

Közel 85 millió dolláros beruházás a P&G-től

Portfolio
A napi fogyasztási cikkeket gyártó Procter & Gamble növeli magyarországi jelenlétét, a cég mindegy 85 millió dolláros zöldmezős beruházás keretében Pampers pelenkákat állít majd elő a Gyöngyösön. A P&G nemzetközi termelési rendszeréhez kapcsolódó beruházás következtében 150 új munkahelyet hoz létre a cég, a magyar piacon túl pedig az EU-ba és egyes feltörekvő piacokra kerülnek az áruk - áll a cég közleményében.

A 175 éves múltra visszatekintő Procter & Gamble új beruházást jelentett be, Gyöngyösön összességében mindegy 85 millió dollárt költenek arra, hogy zöldmezős beruházással új pelenkagyárat építsenek fel. A beruházás jóvoltából 150 új munkahely létesül a városban, az itt gyártott termékeket pedig nemcsak hazánkban és az EU-ban, hanem például a Közel-Keleten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés