FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Itt az első banki gyorsjelentés, jobb lett a vártnál

Portfolio
A nyitás előtti kereskedésben 1,7%-os árfolyamemelkedéssel reagáltak a JP Morgan részvényei a negyedik negyedéves gyorsjelentésre, miután a bevételek 4,5%-kal, az egy részvényre jutó eredmény pedig 9,4%-kal múlta felül az elemzői konszenzust. A JP Morgan az amerikai nagybankok közül elsőként tette közzé gyorsjelentését, elindítva a gyorsjelentési szezont.

A negyedik negyedéves gyorsjelentés szerint a JP Morgan a negyedik negyedévben 29,2 milliárd dolláros teljes bevételt ért el, ami az elemzői várakozásokat 4,5%-kal, az egy évvel korábbi bázist 4,3%-kal múlja felül, 2,57 dollár lett az egy részvényre jutó eredmény (EPS), ami pedig a vártat 9,4%-kal, az egy évvel korábbit 18,7%-kal haladja meg. Ami az egyes üzletágak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés