A Budapest Bank eladásáról is tárgyalt a kormány
Bank

Új vezető a Budapest Bank békéscsabai központjának élén

Portfolio
2020 januárjától a Budapest Bank a korábbi gyakorlatának megfelelően ismét létrehozta a Lasetzky Frigyes által vezetett Operációs területen belül a békéscsabai Bankműveleti Központ vezetői pozíciót, amelynek élére január 1-jétől Klaukó Ákos került. A Budapest Bank banki háttérműveletekért felelős szervezeti egysége pedig Budapest Bank Szolgáltató Központ néven működik tovább – közölte a hitelintézet.
Portfolio Hitelezés 2020 konferencia április 1-jén, érdemes mielőbb regisztrálni!

Klaukó Ákos közel húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a bankszektorban, a több mint tíz éves vezetői gyakorlata során értékesítési és operációs területeken látta el feladatait. A szakember 2009 óta dolgozik a Budapest Banknál, 2016-tól a Budapest Bank Békéscsabai Bankműveleti Központjának lakossági operáció vezetője volt. Ezt megelőzően lakossági behajtás vezetői, lakossági hitel operáció vezetői, és fiókvezetői posztot töltött be a Budapest Banknál. A békéscsabai születésű szakember pénzügyi karrierjét a CIB Banknál kezdte, diplomáját a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán szerezte Magna Cum Laude minősítéssel, emellett tárgyalóképes szinten beszél angolul és németül.

Klaukó Ákos új pozíciójában a békéscsabai központ egységes működéséért felel, biztosítja a bankcsoport lakossági és vállalati ügyfeleinek színvonalas kiszolgálását és az ehhez kapcsolódó háttérműveletek hatékony végzését. Az általa vezetett banki háttérműveletek közé tartozik többek között a hiteloperáció, illetve a pénzügyi kintlévőség-kezelés.

Jövőbeli célunk, hogy a Budapest Bank operációs szervezetét egy olyan banki Szolgáltató Központtá fejlesszük, amely képes lesz az eddiginél is több feladatot ellátni, a jelenleginél lényegesen nagyobb számú tranzakciót is feldolgozni. Ebben kiemelt szerepe lesz a békéscsabai központnak, ahol mintegy 800 kollégánk dolgozik, és ahová folyamatosan várjuk a helyi pályakezdőket éppúgy, mint a már gyakorlattal rendelkező jelölteket – mondta el Lasetzky Frigyes.

zöld környezet levél
DSZZS20200216016
zöld park shutter
orbán viktor évértékelő
koronavirus
BullvsBear
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Junior portfóliókezelő

Junior portfóliókezelő

Adótanácsadó

Adótanácsadó
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
okostelefon kézben pénzügyek