Előfizetői tartalom

Eljött a lakáshitelesek nagy napja: megvan, mennyivel nőhet a törlesztőrészlet

Portfolio
Közel 400 ezer változó kamatozású jelzáloghitellel rendelkező adóst érinthet egy éven belül a Magyar Nemzeti Bank friss monetáris szigorítása. Közülük azok izgulhatnak most leginkább, akiknek márciusban van a változó hitelük fordulónapja. Nagy nap számukra a mai: a mostani referenciakamatlábakat kell figyelembe venniük a bankoknak az új törlesztőrészlet meghatározása során. Megnéztük, mennyivel nőhetnek a törlesztőrészletek, és a legtöbb esetben havi 1000 és 2000 forint közötti emelkedést találtunk.

Hitelezés 2020 Erről is szó lesz a Portfolio április 1-jei Hitelezés 2020 konferenciáján, érdemes mielőbb regisztrálni! Információ és jelentkezés Lakáshitelt vennél fel? Kalkulálj a Pénzcentrum kalkulátorával! A 2009. évi CLXX. törvény értelmében a kamatot a fordulónapot megelőző hónap utolsó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés