Előfizetői tartalom

Az előző válság főellenségei lennének a mostani krízis szuperhősei

Portfolio
A 2008-2009-es válság „főgonoszai”, a Wall Street nagybankjai mindent megtesznek azért, hogy a mostani válságból úgy jöjjenek ki, mint a jó fiúk: hiteltörlesztési moratóriumokat hirdettek, felhagytak a kilakoltatásokkal, elengednek bizonyos díjakat az ügyfeleiknek és bejelentették: senkit nem fognak kirúgni. Néhány bank még fizetésemelést is biztosított dolgozóinak.

Örülhetnek a jelzáloghitelesek A 2008-2009-es válság következtében rengeteg ember vesztette el a lakását, csak a 2008-as évben majdnem 900 ezer családot tettek ki az otthonukból. Disszonánsnak tűnt a lakosság számára, hogy miközben a bankok agresszívan hajtják be a követekéseiket a bedőlt hiteleseken, a pénzintézetek dollár százmilliárdos mentőcsomagokat kapnak a Fedtől....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés